2020. október 22., csütörtökMa Előd napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
2020.10.22. Előd Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Kerekesszékes vívó Európa-bajnokságot rendez Magyarország jövőre

Kerekesszékes vívó Európa-bajnokságot rendez Magyarország jövőre

“A Kerekesszékesek és Amputáltak Nemzetközi Sporttestülete (IWAS) bejelentette, hogy a következő kerekesszékes vívó Európa-bajnokságot a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) rendezheti meg Egerben, 2021. május 14. és 17. között” – írja az MTI.

A versenyt eredetileg idén, az angliai Hatfieldben rendezték volna, majd 2021 májusára halasztották, és ezzel egy időben a tokiói paralimpia új kvalifikációs menetrendjét is közzétették.

Az IWAS végrehajtó bizottsága azonban áttekintette az Eb terveit, és úgy döntött, hogy áthelyezi egy jól bevált, kompaktabb és családiasabb kerekesszékes vívó helyszínre, Egerbe, amely több alkalommal is bizonyította már, hogy rendkívül professzionális, magas színvonalú helyszínként tud működni. Az MPB minden éveben Egerben rendezi meg a kerekesszékes vívó világkupa fordulót, idén 28 ország közel 150 versenyzője indult.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2020/10/02/magyarorszagon_rendezik_a_jovo_evi_kerekesszekes_vivo_europa-bajnoksagot/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

 Szoboszlai a BL-ben is olyan gólt rúgott, amiről napokig fognak beszélni

Szoboszlai a BL-ben is olyan gólt rúgott, amiről napokig fognak beszélni

Újabb csodagólt lőtt Szoboszlai Dominik, ezúttal a Bajnokok Ligájában: a Red Bull Salzburg az orosz …