2024. június 22., szombatMa Paulina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
2024.06.22. Paulina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Kérdésessé vált Dzsudzsák Balázs jövője Debrecenben

Hirdetés

Kérdésessé vált Dzsudzsák Balázs jövője Debrecenben

A Debrecen TV-ben nyilatkozott a DVSC vezető játékos-megfigyelője, Gulácsi Bence, aki többek között arról beszélt, hogy a klub csatárposztra biztosan igazolni szeretne a nyári átigazolási időszakban, mert Bárány Donátot tehermentesíteni akarják. Elárulta, több mint ezer játékos futott már át a rendszerükben különböző ügynöki ajánlásokon keresztül, és egy világszerte ismert platform is segíti az átigazolások előkészítését Debrecenben. Ami a szurkolók szempontjából ennél azonban jóval izgalmasabb lehet, hogy két közönségkedvenc szerződése is lejár a nyáron a Lokinál, így kérdésessé vált Dzsudzsák Balázs és Bódi Ádám jövője is a klubnál. 

Természetesen a vezetőség azon dolgozik a játékosokkal és a képviselőikkel, hogy ezek a szerződések meghosszabbodjanak. Az egyeztetések zajlanak és bízunk benne, hogy mind a két játékos esetében hamarosan lezárulnak

– fogalmazott a debreceni szakember. 

Hirdetés

A hajdúsági csapat számára arról fog szólni az átigazolási időszak, hogy amennyiben távoznak játékosok, az ő pótlásukra megfelelő alternatívát találjanak. 

Több […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2024/05/31/dzsudzsak-balazs-dvsc-szerzodes-lejar-hosszabbitas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Lewandowskiék a kiesés szélére kerültek, Ausztria kiütéssel győzött

A továbbjutás reményének életbentartása, ez volt mindkét csapat célja a ma délutáni mérkőzésen az Európa-bajnokság …