2024. február 24., szombatMa Alfréd napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2024.02.24. Alfréd Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Karácsony Gergely találkozott az ukrán atlétikai csapat tagjaival

Hirdetés

Karácsony Gergely találkozott az ukrán atlétikai csapat tagjaival

„Ma, az ukrán függetlenség napján a Városházán találkozhattam a budapesti atlétikai világbajnokságra érkezett ukrán válogatott tagjaival, és ismét köszönthettem az ukrán sportolókkal érkező Sebastian Coe-t, a Nemzetközi Atlétikai Szövetség elnökét” – írta bejegyzésében Karácsony Gergely.

A főpolgármester posztjában úgy fogalmazott:„micsoda akaraterő, hősiesség szükségeltetik ahhoz, hogy háborús körülmények között tudjanak felkészülni a sportolók egy világversenyre”.

Karácsony Gergely az orosz-ukrán háborúra is kitért posztjéban, és hangot adott azon véleményének is, miszerint „az ukrán csapatnak nem csak a versenytársakkal, a percekkel és a méterekkel kellett megküzdeniük, hanem a hazájuk ellen indított orosz agresszió következményeivel, fájdalmával, drámájával is”.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/sport/2023/atletikaivb/2023/08/24/karacsony-gergely-atletikai-vb-ukrajna/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tovább tart Harry Kane átka, 3. ligás csapat ejtette ki a Bayern Münchent

Harminc év találkoztak ismét a felek, akkor az élvonalban a Bayern 6–0-ra kiütötte ellenfelét, és …