2021. december 5., vasárnapMa Vilma napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
2021.12.05. Vilma Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Kamu a konzultáció, Schormann elszólta magát

Hirdetés

Kamu a konzultáció, Schormann elszólta magát

Klaus Schormann, az UIPM hevesen bírált német elnöke vasárnap interjút adott a sportschau.de portálnak.

A lovaglást egy másik versenyszámmal helyettesítjük – mondta az öttusasportot 1993 óta aligha közmegelégedésre irányító sportvezető. – De az nem a kerékpározás lesz. Már eldöntöttük, melyik lesz az a diszciplina, de most még nem árulom el.

Schormann bejelentése jól jellemzi azt a ködösítést, amit az UIPM vezérkara, élen a német veteránnal, folytat. A lovaglást a sportágból száműző múlt csütörtöki döntés hatására kibontakozó elementáris felháborodás, a legendás versenyzők által megfogalmazott kiáltvány megijesztette a végrehajtó bizottság tagjait, Schormann nagy dérrel-durral bejelentette, hogy konzultációt indítanak azokkal, akiknek a bőrére megy a vásár, vagyis a versenyzőkkel. Ám mielőtt a konzultáció egyáltalán megkezdődött volna, már elszólta magát a német főnök: rég megszületett a döntés arról, hogy melyik szám lép a lovaglás helyére. Csak egyelőre még nem akarják – merik? – nyilvánosságra hozni.

Within 24hrs of @WorldPentathlon statement saying it had heard athletes feelings on removing riding and offered to consult with them on the new sport, its President appears to say new 5th sport has already been decided. That’s quite some brief consultation https://t.co/S9jpVMGmX7

Hirdetés

— Pokes (@ianpocock) November 7, 2021

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2021/11/08/kamu-a-konzultacio-schormann-elszolta-magat/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Az utolsó érintés – Malonyai Péter

  A hetvenes években, a Johan Cruyff fémjelezte holland futball jóvoltából lett közkeletű itthon, hogy …