2021. április 21., szerdaMa Konrád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.04.21. Konrád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Jótékony célra kért autogramot Haalandtól a partjelző

Hirdetés

Jótékony célra kért autogramot Haalandtól a partjelző

A román partjelző, Octavian Sovre a lefújást követően, az öltözőfolyosón megkérte a német klub norvég sztárcsatárát, hogy írjon alá neki egy sárga lapot, és – bár a helyzet egyáltalán nem volt szokványos – a 20 évesökön elárulta, hogy régóta gyűjt aláírásokat különböző sportolóktól – jelenleg nagyjából 250-nél tart –, és az eladásukból befolyó összeget egy autistákat támogató szervezetnek ajánlja fel. 

Az SOS Autism vezetője, Simona Zlibut a gsp.ro portálnak elmondta, nagyon hálásak a bírónak a segítségért, amely nélkül nem tudnának működni.

Hirdetés

Sovre közölte, hogy Lionel Messitől kilenc autogramot kapott, amikor tudatta az argentin sztárral, hogy jótékony célra kér tőle aláírást.

Az UEFA szerint ugyanakkor elfogadhatatlan és méltatlan, hogy a mérkőzések hivatalos személyei aláírást kérjenek a futballistáktól, és ezt a véleményét  Roberto Rosettinek, a játékvezetői bizottság vezetőjének levelén keresztül  közölte is a bírói csapatokkal.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2021/04/08/bajnokok-ligaja-manchester-city-dorrmund-haaland-autogram-jotekonysag/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Vérét adta a győzelemért Elek Bence; széthullóban a Szuperliga

  Szó szerint vérét adta a Siófok győzelméért a labdarúgó NB II legutóbbi játéknapján Elek …