2024. április 21., vasárnapMa Konrád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
2024.04.21. Konrád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Jön a nagyszabású magyar verseny, amit élőben közvetít az RTL

Hirdetés

Jön a nagyszabású magyar verseny, amit élőben közvetít az RTL

Mádi Tamás az interjú elején felelevenítette: ökölvívó-egyesületük, a HELL Fight Club 2018-ban alakult meg, többek között azzal a céllal, hogy újra népszerűvé tegyék a sportágat. A HELL Energy Promotion ügyvezetője szerint a ketrecharc azért is örvend nagyobb nézettségnek és látogatottságnak, mert professzionálisabb marketingtámogatást kap, mint az ökölvívás. A HELL Fight Club újoncainak száma ugrásszerűen nőtt az RTL Sztárbox című produkciója után – derült ki a MediaFuture cikkéből.

Mádi Tamás azt is kiemelte, hogy a HELL jó kapcsolatot ápol a Magyar Ökölvívó Szövetséggel, amelynek főszponzora, és közösen rendezték 2023 decemberében a 100. Papp László Magyar Bajnokságot. A HELL Boxing Kings szervezésében szakmai támogatást nyújt a magyar szövetség.

Arra, hogy ez az eseménysorozat sportszakmailag megállja a helyét, nagyon odafigyelünk. Ez azt jelenti, hogy amatőr szabályrendszer szerint indulunk, és ahogy haladunk előre a show-val, úgy megyünk át profiba. Mivel amatőrversenyről van szó, a szövetséggel közösen dolgozunk eredményesen együtt. Ez azonban csak az amatőr fázisra igaz, a profi ilyen szempontból egyébként sokkal egyszerűbb

Hirdetés

– fogalmazott Mádi Tamás.

A HELL Boxing Kings nagykövete Roy Jones Jr. korábbi profi ökölvívó lett. Az amerikai bokszoló a sportág történelmében az egyetlen, aki kisváltósúlyúként kezdte profi karrierjét, és világbajnoki övet tudott nyerni nehézsúlyban. Négy súlycsoportban nyert világbajnoki övet, a sportág történetének egyik legjobb nehézsúlyú bokszolójaként tartják számon, minden idők leghosszabb profi karrierje nehézsúlyban (33 év) is az ő nevéhez fűződik. Az 55 éves klasszissal kapcsolatos tapasztalatokat a forgatásokról Popovics Adrienn osztotta meg.

Nagyon közvetlen volt mindenkivel. Amikor a beharangozót forgattuk, a kép hátterében volt két fiatal bokszoló fiú. […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2024/04/03/hell-boxing-kings-nemzetkozi-bokszverseny-roy-jones-jr-rtl-kozvetites/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kikapott Kecskeméten, ezzel kiesett a Mezőkövesd az NB I-ből

Sorozatban nyolc – köztük a 2020-as negyedik helyet hozó – élvonalbeli idény után búcsúzik a …