2023. december 2., szombatMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 348,00 Ft | CHF: 399,00 Ft
2023.12.02. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 348,00 Ft | CHF: 399,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Jeles osztályzatok csőstül, Szoboszlai kezében volt a kulcs az Everton védelméhez

Hirdetés

Jeles osztályzatok csőstül, Szoboszlai kezében volt a kulcs az Everton védelméhez

Szoboszlai Dominik kezében volt a kulcs az Everton védelmének kinyitásához. Ezekkel a szavakkal méltatja az egyik brit portál honfitársunk teljesítményét a merseyside-i derbin. Teljesen egyértelmű, hogy bár a gólokat Mohamed Szalah rúgja, a Liverpool addig halad előre, ameddig a fáradhatatlan magyar középpályás repíti. Márpedig repíti, méghozzá megszakítás nélkül, eddig mind a kilenc bajnoki mérkőzésén az első perctől az utolsóig a pályán volt. Ezt hívják edzői bizalomnak. 

Daveockop.com: – 8. Trent Alexander-Arnolddal együtt Szoboszlai volt az, aki kezében tartotta a kulcsot az Everton védelmének feltöréséhez. Felséges keresztlabdával hozta helyzetbe Szalah-t az első félidő elején, és a támadóharmadban ő diktálta csapata játékát. Tesztelte Jordan Pickfordot a tizenhatoson kívülről eleresztett bombával, általában is ő volt az összekötő kapocs a liverpooli középpálya és a csatársor között.

Sportsjoe.ie: – 8. A honlap nem ad szóbeli értékelést, csak egy kövér nyolcast honfitársunknak. Nála jobb érdemjegyet csak két csatár, a kétgólos Szalah és Díaz kapott. 

Onefootball.com: – 7. A magyar válogatott csapatkapitánya kissé önmaga klasszisa alatt játszott, de miután tíz főre fogyatkozott az Everton, minden megváltozott. Az első félidő második felében már az igazi Szoboszlait láttuk. Ő mozgatta a liverpooli […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2023/10/21/merseyside-derbi-2-0-szoboszlai-dominik-liverpool-everton-/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tovább tart Harry Kane átka, 3. ligás csapat ejtette ki a Bayern Münchent

Harminc év találkoztak ismét a felek, akkor az élvonalban a Bayern 6–0-ra kiütötte ellenfelét, és …