2022. január 18., keddMa Piroska napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
2022.01.18. Piroska Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
Kezdőlap / Sport / „Jason Statham” is hajt a Kincsem Parkban az Ügetőszilveszteren

Hirdetés

„Jason Statham” is hajt a Kincsem Parkban az Ügetőszilveszteren

Több, mint két évtizede, 1999-ben döntött úgy a Kincsem Park menedzsmentje, hogy szilveszterkor egy hatalmas évbúcsúztató lóversenynapot, bulit rendez a lovin. Több ezer egyetemistát hívtak meg akkor, akik az ügetősport és a lóversenysport különleges, semmihez sem hasonlítható hangulatát megszeretve azóta is rendszeresen visszatérnek a legendás helyszínre, hogy az óévet itt búcsúztassák. A lóversenysportot az Ügetőszilveszteren megismerők közül sokan ellátogatnak a Kincsem Park más nagy rendezvényeire is, ami azt jelenti, hogy az első Ügetőszilveszteren örökre eljegyezték magukat ezzel a gyönyörű sporttal.
Tavaly a Covid–19 járvány miatt elmaradt az Ügetőszilveszter, de pénteken újra megnyitja kapuit a Kincsem Park, húszezer nézőt várnak a rendezők az eseményre.
Ma már nem kérdés, hogy hagyományosan a baráti társaságok itt kezdik a bemelegítést az éjszakai mulatságra. Ezalatt próbára teszik a szerencséjüket az ügető- és agárversenyeken, szurkolnak a kedvenceiknek a sztárfutamokban, vagy éppen a táncot ropják és buliznak egy hatalmasat a fűtött bulisátorban. Idén DJ Smash és video disco vár mindenkit. A finom ételekről és italokról a Kincsem Park Panoráma Étterme és büféi, valamint a Food Truck Show Hungary csapata gondoskodik.

[…]A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2021/12/29/-jason-statham-is-hajt-a-kincsem-parkban-az-ugetoszilveszteren/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Angol élvonalbeli klub igazolhatja le Christian Eriksent

Angol élvonalbeli klub igazolhatja le Christian Eriksent

A The Athletic című szaklap online kiadása hétfőn írt arról, hogy a Brentford a következő …