2022. január 28., péntekMa Károly, napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 320,00 Ft | CHF: 344,00 Ft
2022.01.28. Károly, Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 320,00 Ft | CHF: 344,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Japán siker a Négysáncverseny első állomásán

Hirdetés

Japán siker a Négysáncverseny első állomásán

A szakadó esőben megrendezett első ugrások után két norvég, Robert Johansson és Halvor Egner Granerud állt az első két helyen, míg a többi esélyes közül az összetett világkupában éllovas német Karl Geiger a harmadik, a világkupában második japán Kobajasi Rjoju az ötödik helyről várta a folytatást.

A második sorozatra sem javultak a körülmények, itt az első kör után tizedik Markus Eisenbichler volt az, aki először igazán messzire repült. Öt ugróval később Kobajasi 141 méterre szállt, és mivel teljesítményét senki nem tudta megközelíteni, megnyerte a viadalt.

Kobajasi vezet az első állomás után

Kobajasi vezet az első állomás után

Hirdetés

Fotó: Sebastian Widmann / Getty Images Hungary

Mögötte a norvégok zártak Granerud, Johansson sorrendben, ugyanakkor az első öt helyezett között alig több mint hatpontos különbség alakult ki.

A címvédő Kamil Stoch nem jutott be a második […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2021/12/29/siugras-negysancverseny-elso-allomas-oberstdorf-kobajasi-rjoju/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szülővárosában gyújtanak gyertyát Csollány Szilveszter emlékére

Szülővárosában gyújtanak gyertyát Csollány Szilveszter emlékére

Egy nyilvános Facebook-csoportban már szervezik a gyertyagyújtást Csollány Szilveszter emlékére. A hétfőn 51 éves korában koronavírus-fertőzésben elhunyt olimpiai …