2020. november 26., csütörtökMa Virág napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
2020.11.26. Virág Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Januárban visszatér Conor McGregor

Hirdetés

Januárban visszatér Conor McGregor

Az UFC elnöke közölte, hogy Conor McGregor kedden elküldte a szerződést a mérkőzésről, ám azt még nem írta alá. Egyes források szerint a 32 éves ír fenegyerek szóban már beleegyezett a küzdelembe, csupán idő kérdése, mikor válik hivatalossá. Ellenfele Dustin Poirier lesz, akivel 2014-ben már harcolt. Ez volt az első alkalom, hogy Poirier állócsatában vesztett. A 31 éves amerikai már aláírta a mérkőzésről szóló megállapodást.

Ha minden a tervek szerint halad, január 23-án a McGregor Poirier-rel való küzdelme lesz a Fight Island fő mérkőzése – nyilatkozta White az ESPN-nek. – Jelenleg rengeteg a ha. A következő pár hónapban látnom kell, merre tart a világ.

Poirier egy interjúban elmondta, hogy az összecsapásért befolyó összeget jótékony célokra ajánlja fel. Kedves gesztusát McGregor Instagram-sztorijában is méltatta.

Hirdetés

Nagyon hálás vagyok, hogy visszatérhetek, és újra beleadhatok mindent. Várom a mérkőzést, hogy bemutathassam hihetetlenül bő fegyvertáramat. Bármire lesz is szükség, én megteszem. Nagyon izgatott vagyok Dustin jótékonykodása miatt. Az adományával tornatermet építtet a szülővárosában a hátrányos helyzetű fiatalok számára. Nagyon tetszik ez a kezdeményezés, olyannyira, hogy én is adományozok a saját szülővárosomnak. Nemsokára találkozunk

– bejegyzésére több mint 700 ezer lájk érkezett.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/kuzdosport/2020/11/11/januarban_visszater_conor_mcgregor/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Pelé búcsúzik Maradonától: Remélem, egy nap együtt focizunk az égi focipályákon

Pelé búcsúzik Maradonától: Remélem, egy nap együtt focizunk az égi focipályákon

Gyászol a futballvilág, miután a Diego Maradona szerdán, mindössze 60 évesen tragikus hirtelenséggel elhunyt. 18 …