2021. október 26., keddMa Dömötör napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 341,00 Ft
2021.10.26. Dömötör Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 341,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Magyar labdarúgás / Jammeh Haruna góljával győzött Ajkán a Szeged

Hirdetés

Jammeh Haruna góljával győzött Ajkán a Szeged

 

 
 

 

LABDARÚGÓ NB II
10. FORDULÓ
FC AJKA–SZEGED-CSANÁD GA 0
–1 (0–1)
Ajka, Városi Sportcentrum. V: Derdák (Huszár B., Király Zs.)
FC AJKA: Horváth D. – Kenderes (Stoiacovici, a szünetben), Heffler T., Tar, Présinger – Tóth G.,  Berzsenyi (Szabó B., 76.) – Csizmadia (Szűcs K. 76.),, Sejben (Szarka, a szünetben), Orosz M. (Dragóner F., a szünetben) – Gaál B. Vezetőedző: Kis Károly
SZEGE-CSANÁD GA: Molnár F. – Ódor, Temesvári, Pejovics, Kővári R. – Simon Á., Kovács M. – Horváth K. (Lestyán, 92.), Kóródi (Gajdos, 68.), Gréczi (Germán 92.) – Haruna. Vezetőedző: Dragan Vukmir
G.: Haruna (13.)

ÖSSZEFOGLALÓ

Hirdetés

A találkozónak egy kissé ijesztő jelenetsor adott nem szokványos alaphangot, amikor az 5. percben a hazaiak védőjét, Kenderes Zoltánt kellett ápolni, miután egy beadást követően a csuklóját fájlalva maradt a földön: rövid ápolás után folytatta a játékot, s a szünetig a pályán is maradt, így a már beállásra készülő Stoiacovici Dávidnak addig kellett várni a pályára lépésre.

Akkor pedig már 1–0-ra vezetett a Szeged, köszönhetően Jammah Haruna 13. percben szerzett góljának. A góljuk megszerzéséig a szegediek egyértelmű fölényben voltak, s előnybe kerülésük után is csak annyival vettek visszább, hogy azért még ellenőrzésük alatt tartsák a pályán zajló eseményeket.

A második félidőben sem változott sokat a játék képe, ami annyiból azért is meglepő, mert a szünet után röviddel az eső is rákezdett a bakonyiak otthonában. Ez azonban csak a csapatok által elkövetett hibák és szabálytalanságok számát növelte, a helyzetekét nem, így végül a vendégek az első félidőben mutatott jobb teljesítményükkel megérdemelten gyűjtötték be a három pontot s növelték immár hármasra a győzelmi sorozatukat.

PERCRŐL PERCRE

Köszönjük olvasóink figyelmét, hamarosan jövünk az összefoglalóval.

93. perc: Vége.

92. perc: Na, még egy kettőscsere: Gréczi és Horváth K. le, Germány és Lestyán be.

90. perc: Három perc lesz a ráadás.

86. perc: Horváth kapus csapott össze Daruval, utóbbi becsúszva mellbe rúgta a kapust, sárga.

83. perc: Harunának harangoztak, Daru áll be a helyére.

82. perc: Egy jobbról érkező beadás után Szarka csúsztatásáról maradt le Dragóner.

78. perc: Heffler lökte fel Harunát, akit ápolni kell.

74. perc: Tudatosnak kevésssé nevezhető támadásvezetés a hazaiak részéről, amelynek szerves részét képezte, hogy a  szegedi tizenhatoson belül ketten is luftot rúgtak, majd Gaál gyenge lövését fogta Molnár.

73. perc: A sárga lapos Présinger szorításában Gréczi került a földre az alapvonalnál a tizenhatos jobb oldalánál, a játékvezetői síp néma maradt…

72. perc: Szarka is besárgult. Pejovicsot rúgta meg.

70. perc: Egy jobbról érkező beadást Gréczi 15 méterről lő kapura, Horváth kapus a jobb alsó elől vetődve kiüti, majd Gajdos ismétlését tolja szögletre.

68. perc: Kórodi helyén Gajdos.

66. perc: Lám, amikor Heffler a labdával törődik… Majd 30 méterről szúrta rá a labdát, Molnár kapus fogta.

63. perc: Heffler kapott reklamálásért sárgát. 

59. perc: Csizmadia elmúlt percekben mutatott megoldásai hűen tükrözik a játék képét: előbb egy szörnyű passz, aztán egy jó labdaszerzés, majd egy technikai hiba…

56. perc: Berzsenyi harcolt ki Ódorral szemben szögletet, Stoiacovici adhatja be balról. Szabadrúgás kifelé, lökés miatt.

52. perc: Dragóner színt hozott a játékba, már amennyiben annak tekinthetjük, hogy ő is sárgát kap, miután hosszan vett át egy labdát és rácsúszott az ellenfele lábára…

50. perc: Elkezdett esni az eső.

48. perc: Horváth Krisztoferbe rúgott nagyot Présinger, sárga.

46. perc: El is kezdődött a második félidő.

46. perc: Triplacsere a hazaiaknál. Kenderes, Orosz és Sejben le, Stoiacovici, Dragóner Filip és Szarka be.

Helyenként jó játékot láthatott a publikum, olykor viszont bosszantó csapongás jellemezte az első félidőben mindkét csapat játékát, de a jóval aktívabb vendégek vezetése megérdemeltnek mondható.

 

45. perc: Véget ért az első félidő.

40. perc: Jó fél percen keresztül a szegedi tizenhatoson belül pattogott a labda, de hiába volt több hazai játékosnak is tiszta lövőhelyzete, mindegyikük a passz mellett döntött, így végül a védők tisztázni tudtak.

35. perc: Horváth kapus pillanatai! Előbb Kóródi, majd Horváth Krisztofer lövését védi.

32. perc: Micsoda szegedi ziccer maradt ki! Kóródi küzdött meg labdáért a felezőnél, majd kiugratta Harunát, aki a tizenhatosig robogott, majd átemelte a kimozduló Horváth kapus fölött, ám, a kapu fölött is néhány centivel…

30. perc: Gaál Bálint ezúttal a saját alapvonalánál jeleskedik, precíz becsúszással szereli bedobásra Kővárit.

28. perc: Csizmadia jó cselekkel tört előre a bal oldalon, két védő mellett is elment, majd 20 méterről laposan lőtt, szöglet. Az meg veszélytelen.

23. perc: Sejben passza után Orosz három védő gyűrűjében is tisztára tudta magát játszani, majd 19 méterről ballal alig lőtt a  jobb alsó sarok mellé.

20. perc: Gaál szöglete után Haruna takarította el a labdát a tizenhatoson belülről.Aztán a felezővonaltól visszaívelt labdára Molnár kapus rosszul jött ki, Gaál pedig jobbról kisodródva nem talált az üres kapuba, Pejovics mentett szögletre.

18. perc: Horváth K. ívelt az ajkai kapu elé szabadrúgást, Horváth D. gyűjtötte be a labdát az érkező Simon elől.

15. perc: Orosz pörkölte rá a  labdát kissé jobbról, jó 22 méterről, nem sokkal, de fölé szállt.

13. perc: Vezet a Szeged! Haruna idénybeli negyedik gólját szerezte! Gréczi jobbról laposan lőtte középre a labdát, az érkező Haruna pedig előrevetődve jobbal, 12 méterről a jobb alsó sarokba pöccintette a labdát, 0–1.

8. perc: Még sincs csere, Kenderes sínbe tett kézzel is visszatér, Stoiacovici rezignáltan visszaül a padra., Kenderes meg nagy tapsot kap a drukkerektől.

5. perc: Jobbról lágy beadás, Haruna próbált fejelni Kenderes szorításában, aki szögletre tisztázott, ám rosszul fogott talajt, s a karját fájlalva az alapvonal mögött a földön maradt. Cserélni kell, a látvány alapján eltörhetett a csuklója…

2. perc: Az első helyzet a vendégeké: egy hosszú kirúgás után Gréczi lódult meg a kapu felé, majd 18 méterről jobbal lőtt, alig fölé – Horváth kapus rajta volt. 

1. perc: A hazaiak kezdték a mérkőzést.

Köszöntjük kedves olvasóinkat, hamarosan kezdődik a mérkőzés. Meglátjuk, mire megy egymással az Ajka és a Szeged, azok után, hogy mindkét csapat megnyerte előző két meccsét.

Forrás:
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-fc-ajka-szeged-csanad-ga-2852259

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Közel félmilliárdért kelt el Jordan 1984-es kosaras cipője

Közel félmilliárdért kelt el Jordan 1984-es kosaras cipője

A klasszis kosaras az észak-amerikai profi liga 1984-es idényében, újoncévének ötödik meccsén viselte először a …