2022. augusztus 18., csütörtökMa Ilona napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 405,00 Ft | USD: 398,00 Ft | CHF: 417,00 Ft
2022.08.18. Ilona Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 405,00 Ft | USD: 398,00 Ft | CHF: 417,00 Ft
Kezdőlap / Sport / James Franco, érthetetlen Halifax, magyar aranyérem

Hirdetés

James Franco, érthetetlen Halifax, magyar aranyérem

James Franco, érthetetlen Halifax, ködös péntek reggel

Ha az ember arra adja a fejét, hogy a helyszínen tekinti meg a 2022-es kajak-kenu-világbajnokságot, akkor ahhoz jókora túrára kell vállalkoznia, és bármelyik szakaszában járjon az utazásnak (legyen az reptéri check-in az átszállásokkal, megérkezés a célországba, transzfer vagy éppen szállodai bejelentkezés) mindenhol az volt a derék alkalmazottak egyik első kérdése, hogy „első alkalommal?”, amiről egy idő után önkéntelenül is a The Ballad of Buster Scruggsból James Franco miatt mémmé vált jelenet jutott az ember eszébe.

Az első alkalom?

Ugyancsak emlékezetes volt a kedves müncheni reptéri alkalmazott arckifejezése, amikor megtudta, hogy első kanadai utazásom épp Halifaxbe vezetett (nagyjából a „de miért?!” kérdést adta vissza a hangsúly), viszont ha kajak-kenu-világbajnokság, akkor immár harmadszor is a Dartmouthban lévő Banook-tó ad otthont a rendezvénynek.

Hirdetés

A résztvevőket ködös reggel, de kifejezetten kellemes idő várta pénteken, ahol már az elődöntőket rendezték meg.

Felemás délelőtt

Elsőként Korisánszky Dávid volt érdekelt a férfi C–1 200 méteren, amelynek az első futama elképesztő csatát hozott, a háromszoros világbajnoki bronzérmes kenus pedig első helyen rúgta be magát a célba – igaz, ebben még néhány percig nem lehetett biztos.

Kicsit izgultam, hogy elérem-e a vonalat, hogy ne zárjanak ki. Ezen a héten vagy 15-ször néztem meg, hogy hol van pontosan, hogy biztosan jó helyen legyen meg a berúgás, de szerencsére meglett a biztos továbbjutás

– mondta az Indexnek a célban a vízbe beboruló Korisánszky.

Sokkal rosszabbul jött ki a célbeérkezés a Kuli István, Csizmadia Kolos, Varga Ádám, Nádas Bence kajaknégyesnek 500 méteren, hiszen az utolsó centiken a csehek és a franciák mellett a hazai szurkolók nagy örömére a kanadai kvartett is megelőzte a mieinket, akik így csak a B döntőbe kvalifikáltak.

A felek egyöntetűen azt sajnálták, hogy az edzések alapján bennük lévő teljesítményt a versenyen nem tudták […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/kajak-kenu/2022/08/05/kajak-kenu-vilagbajnoksag-2022-kanada-elodontok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Virth Balázs fizetni fog egy üveg sört, Márton Ricsi már jóval több edzőpartnernél

Virth Balázs fizetni fog egy üveg sört, Márton Ricsi már jóval több edzőpartnernél

Legutóbbi cikkünket úgy fejezte be Virth Balázs a 200 méteres pillangóúszás keddi döntője előtt, hogy …