2023. június 4., vasárnapMa Bulcsú napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 371,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
2023.06.04. Bulcsú Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 371,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Jack Nicholson arcán újra ott a Joker vigyora

Hirdetés

Jack Nicholson arcán újra ott a Joker vigyora

Los Angelesben természetesen megtelt a húszezer nézőt befogadó Crypto.com Arena, és a szurkolók között már egy órával a kezdés előtt felbukkant a legendás Lakers-drukker, Jack Nicholson, fia, Ray kíséretében. A 86 éves sztárnak az 1970-es évek óta bérlete van az első sorba, a megszokott courtside, azaz pályaszéli székére. 

Jack Nicholson is courtside at the Lakers game tonight pic.twitter.com/6bn1zUOixK

— Barstool Sports (@barstoolsports) April 29, 2023

Nicholson a 2021–2022-es szezon nyitánya óta most először látogatott ki a csarnokba, LeBron James, a hazaiak csapatkapitánya kitörő örömmel fogadta a régi barátot, és melegen összeölelkezett az idős, a rossz nyelvek szerint demenciában szenvedő színésszel. Megható jelenet volt. 

Hirdetés

Jack Nicholson ???? LeBron James ???? pic.twitter.com/pYDXnhwThR

— NBA Brasil (@NBABrasil) April 29, 2023

Nicholson látott már egy-két szenzációs Lakers-csapatot, karnyújtásnyi távolságból figyelte Wilt Chamberlaint, Kareem Abdul-Jabbart, James Worthyt, Magic Johnsont, Kobe Bryantet, Shaquille O’Nealt, Pau Gasolt, látta a Showtime Lakerst az 1980-as évek derekán Pat Riley keze alatt, majd a kétezres években a Phil Jackson által dirigált ötszörös bajnokcsapatot, de olyan parádénak talán még ő sem lehetett szemtanúja, mint amit péntek este – talán a veterán filmsztár tiszteletére – elővezetett a Darwin Ham edző által vezérelt csapat.

Bár 9–5-re még a vendég Grizzlies vezetett, aztán minden összejött a Lakersnek. Egyszerűen […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/kosarlabda/2023/04/29/jack-nicholson-los-angeles-lakers-golden-state-warriors-sacramento-kings-memphis-grizzlies-nba-playoff-lebron-james/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ferencvárosi csoda képekben

Ferencvárosi csoda képekben

Fotó: Németh Kata / Index Hirdetés Fotó: Kaszás Tamás / Index Fotó: Kaszás Tamás / …