2021. február 27., szombatMa Ákos, Bátor napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
2021.02.27. Ákos, Bátor Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Itt az újabb átigazolási bomba: irányítót szerzett az Indy

Hirdetés

Itt az újabb átigazolási bomba: irányítót szerzett az Indy

A Csikók Andrew Luck sokkoló visszavonulása óta keresik a megoldást irányítóposzton, ez Jacoby Brissettnél nem sikerült, tavaly a korábbi Chargers-ikon Philip Rivers megkaparintásával valamelyest rendeződött a helyzet, de hiába jutott playoffba a gárda, ott a Billstől rögvest ki is kapott.

Rivers visszavonulása után ismét nyílttá vált a kérdés, az Indianapolis bepróbálkozott Matthew Stafford kapcsán a Detroitnál, de a Lions végül Los Angelesbe cserélte távozni vágyó passzmesterét.

A napokban felerősödtek a Carson Wentz érkezésével kapcsolatos pletykák, mára pedig bizonyossá vált, hogy a 28 éves játékos lesz az új idényben a Colts irányítója.

Wentzet az Eagles 2016-ban nagy reményekkel választotta ki az 1/2-es cédulával, épp a Colts mostani trénerével, Frank Reich támadó koordinátorral dolgozhatott együtt első két évében – a remek második szezonjában a Pro Bowlra is meghívták, illetve bekerült az év második számú álomcsapatába, nem mellesleg a philadelphiaiak végül bajnokok lettek. Igaz, már Nick Foles irányításával, merthogy Wentz megsérült…

Hirdetés

A 2018-as idényt sem tudta végig játszani, a 2019-esben […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/amerikaifutball/2021/02/18/itt-az-ujabb-atigazolasi-bomba-iranyitot-szerzett-az-indy/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tóth Zita és Úry Bálint a lejtők királya

Tóth Zita és Úry Bálint a lejtők királya

Az időjárási viszonyokhoz képest jól tartotta magát a pálya, a tavaszias meleg ellenére is kemény …