2024. július 19., péntekMa Emília napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 404,00 Ft
2024.07.19. Emília Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 404,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Itt a foci-Eb eddigi legbizarrabb jelenete, Ronaldóék szeme is elkerekedett

Hirdetés

Itt a foci-Eb eddigi legbizarrabb jelenete, Ronaldóék szeme is elkerekedett

Ronaldo az első három szurkolóval még kedvesen bánt, de a sokadik esetnél már felment benne a pumpa, és idegesen elzavarta az őt megzavaró rajongót. A biztonságiak főnöke érezte, hogy ez nagyon ciki, ezért arra kérte a beosztottjait, hogy a lefújás után vegyék körbe a játékosokat és kísérjék be őket az öltözőbe, hogy ne érhesse őket több inzultus a gyepen.

A rendezők nem akartak többet hibázni, ezért futólépésben közlekedtek, nehogy bárki is meg tudja közelíteni Ronaldót. Az egyik szurkoló nyomába eredő biztonsági a kapkodás miatt megszúszott, és nekiszaladt Goncalo Ramosnak, mindketten a földre estek.

A Paris Saint-Germain támadója a bal térdét tapogatva tápászkodott fel, és a fájdalomtól grimaszolt. Bernardo Silva és CR közvetlen közelről nézte végig az egészet, látszott, hogy kiül a döbbenet az arcukra.

Atropelaram o Gonçalo Ramos. pic.twitter.com/5MDn1sdtwE

Hirdetés

— M10 (@M10Infos) June 22, 2024

Az egymást követő incidensek miatt az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) fegyelmi eljárást indít a stadionban dolgozó biztonsági szervek ellen.

Labdarúgó-Európa-bajnokság 2024, csoportkör, 2. forduló:

F csoport

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2024/eb/2024/06/23/eb-2024-europa-bajnoksag-cristiano-ronaldo-portugalia-torokorszag-szurkolok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Gulácsi Péter a Nemzeti Kézilabda Akadémián edz

A NEKA csütörtökön a közösségi oldalán számolt be róla, hogy Gulácsi a Balatonnál tölt néhány …