2021. október 26., keddMa Dömötör napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 341,00 Ft
2021.10.26. Dömötör Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 341,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Így nem is lehet gólt rúgni, sanszos a Puskás-díj

Hirdetés

Így nem is lehet gólt rúgni, sanszos a Puskás-díj

Jellemző, hogy egy hétnek kellett eltelnie szeptember 17., az ominózus gól megszületése óta, mire egyáltalán elérte az ingerküszöböt a meseszerű gól, amilyen – legyünk őszintén – valójában nincs is. Így ugyanis nem lehet gólt rúgni, de egy bizonyos Youssef Ezzejjari Lashnaoui nevű, arab felmenőkkel rendelkező, már a katalóniai Santa Coloma de Gramenetben született csatárnak sikerült. Igaz, hogy nem a világbajnoki döntőben, hanem a Persik Kediri nevű csapat színeiben indonéz bajnoki mérkőzésen, amelyen a Persikabi 1973 volt az ellenfél. Az eredmény 2-2 volt, Ezzejjari rúgta csapata mindkét gólját, ezekből az egyiket legalább öt védő kicselezése után, 18 méterről, egy lehetetlen bokamozdulattal úgy küldte a bal felső sarokba, hogy azzal megcsúfolta a fizika törvényeit. Ilyen gólt ugyanis szerintünk még nem rúgtak, amióta futball a futball: 

 A Persikabi kapusa nem hitt a szemének, de maga a gólszerző sem, viszont a csapata Twitter-üzenetben ünnepelte meg a centert, aki négy forduló után négy góllal vezeti az indonéz góllövőlistát.

HT: PERSIK Kediri (2) vs (2) PSM Makassar

⚽ 33′ Youssef Ezzejari
⚽ 40′ Youssef Ezzejari #BRILiga1 <a […]


Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2021/09/24/igy-nem-is-lehet-golt-rugni-sanszos-a-puskas-dij/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Közel félmilliárdért kelt el Jordan 1984-es kosaras cipője

Közel félmilliárdért kelt el Jordan 1984-es kosaras cipője

A klasszis kosaras az észak-amerikai profi liga 1984-es idényében, újoncévének ötödik meccsén viselte először a …