2022. július 7., csütörtökMa Csaba napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
2022.07.07. Csaba Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Ibra hidegrázós ünnepi beszéde után így tombolt a Milan öltözője – videó!

Hirdetés

Ibra hidegrázós ünnepi beszéde után így tombolt a Milan öltözője – videó!

A Milan 11 év után ismét felült Olaszország trónjára, és bár ez nem feltétlenül azért volt, mert újra európai szinten is elit gárda formálódott volna a piros-feketéknél, a gárda óriási küzdőszellemével minden kétkedőre rácáfolt. 

A Sassuolo elleni mérkőzés lefújása után a hangadó Zlatan Ibrahimovic pedig pontosan ezeket emelte ki az öltözői beszédében.

Nyugi, srácok, nem arról van szó, hogy búcsúzok” – ütött meg humoros alaphangot a 40 éves svéd csatár, akinek jövője valóban kérdéses még, mivel szerződése a nyáron lejár a klubnál, és a visszavonulás sem zárható ki az esetében.

Hirdetés

Srácok, az ideérkezésemkor nagyon kevesen hittek bennünk, de amikor megértettük, hogy áldozatokat kell hoznunk, küzdenünk kell, hinni és dolgozni, amikor ez megtörtént, akkor csapat lettünk, és amikor valakikből egy csapat lesz, olyan dolgokat érhetnek el, mint amiket mi. Most mi vagyunk Olaszország bajnokai!

– tette hozzá Ibrahimovic, aki minden egyes játékosnak, az összes stábtagnak és a klubnál dolgozó alkalmazottnak megköszönte ezek után a belefektetett munkáját, ami végül

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2022/05/23/ibra-hidegrazos-unnepi-beszede-utan-igy-tombolt-a-milan-oltozoje—video-/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Sorsdöntő évek elé néznek vb-ezüstöt nyerő kéziseink

Sorsdöntő évek elé néznek vb-ezüstöt nyerő kéziseink

Golovin Vlagyimir: Előjöttek szép emlékek Mennyire fogta el a nosztalgia a magyar–norvég vb-döntőt figyelve? Nem …