2021. április 11., vasárnapMa Leó napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.04.11. Leó Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Husztit, Tőzsért gyalázzák, Bogdanovicsot követelik Debrecenben

Hirdetés

Husztit, Tőzsért gyalázzák, Bogdanovicsot követelik Debrecenben

A tavasszal az NB II-es bajnokság megnyerése mellett fontos, hogy már látszódjon a pályán, milyen közönségcsalogató játékkal készül az NB I-re a gárda.

Mindezt Kósa Lajos, a DVSC Zrt. igazgatótanácsának elnöke mondta február 16-án abban a nyilatkozatában, amelyben megindokolta a csapatot tavaly nyáron a kieséstől megmentő Kondás Elemér menesztését és a klubhoz a Tőzsér Dánielhez fűződő baráti viszonyt leszámítva semmilyen szállal nem kötődő Huszti Szabolcs szerződtetését. 

Mármost, e pillanatban – a Vasastól és az Ajkától elszenvedett vereségek után – nemhogy nyomát sem látni a közönségcsalogató játéknak, de szerdán már az első helynek is búcsút intettek Dzsudzsákék, és már csak három pont az előnyük a harmadik helyezett Gyirmót előtt. Amely szerdán 1–1-et játszott a másik debreceni csapattal, a DEAC-cal, de úgy, hogy Nagy Patrik, a vendégek játékosa a 92. percben a léc fölé bombázta a győriek javára megítélt tizenegyest. Ha azt berúgja, most csak egy pont választaná el a Lokit a Gyirmóttól. 

Hirdetés

A városban pattanásig feszült a hangulat. A kirúgott Kondással és másodedzőjével, a Nagyerdő környékén nagy népszerűségnek örvendő Igor Bogdanoviccsal még mindig nem tisztázták a szerződésbontás feltételeit – ne felejtsük, hogy az edzőkkel nem 2021, hanem 2022. június 30-ig szólt az érvényes megállapodás, azaz komoly végkielégítésre tarthatnak igényt, csakhogy tudomásunk szerint a klub húzza az időt.

A debreceni Dzsudzsák Balázs (b) valamint a pécsi Króner Martin (k) és Kónya Dávid (j) a labdarúgó NB II-es Merkantil Bank Liga 10. fordulójában játszott Debreceni VSC - Pécsi MFC mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2020. szeptember 28-án.

A debreceni Dzsudzsák Balázs (b) valamint a pécsi Króner Martin (k) és Kónya Dávid (j) a labdarúgó NB II-es Merkantil Bank Liga 10. fordulójában játszott Debreceni VSC – Pécsi MFC mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2020. szeptember 28-án.

Fotó: Czeglédi Zsolt / MTI

Ugyanakkor a népharag most Tőzsér Dániel sportigazgatóra, a Huszti, Toldi edzőkettősre és a játékosokra, közülük is a Tőzsérrel, Husztival közismerten jó viszonyt ápoló Dzsudzsák Balázsra, a csapatkapitányra zúdul. Ahogy az a kommenáradatból is kiderül. 

Jól illusztrálja a közhangulatot az alábbi kis válogatás a facebook.com/dvscfoci honlapról. […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2021/03/04/kondas-bogdanovics-dvsc-zuhanas-vesszofutas-tozser-/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A hosszabbításban nyert, megszakadt a Liverpool rossz hazai sorozata

A hosszabbításban nyert, megszakadt a Liverpool rossz hazai sorozata

A birminghamiek Ollie Watkins 43. percben szerzett góljával szereztek vezetést, az első félidőben a címvédőnek …