2021. szeptember 28., keddMa Vencel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.09.28. Vencel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Hosszú Katinkának Tokió volt az utolsó nagy versenye?

Hirdetés

Hosszú Katinkának Tokió volt az utolsó nagy versenye?

Blikk arról ír, hogy már nem az élsport a legfontosabb Hosszú Katinka életében,  a háromszoros olimpiai bajnok úszóklasszis továbbra sem versenyez, Olaszországban pihen, és  szabadidejét szerelme és edzője, Gelencsér Máté társaságában tölti. A lap szerint Hosszú úszóként biztosan nem vesz részt a jelenleg Nápolyban zajló ISL profi sorozat idei küzdelmeiben, s ebben az évben már egyáltalán nem is fog versenyezni. És állítólag azt sem tervezi, hogy a novemberi, kazanyi rövid pályás Európa-bajnokságon, majd pedig a decemberben Abu-Dzabiban sorra kerülő világbajnokságon megméresse magát.

A lap azt is meglebegteti, hogy a tokiói olimpia volt Hosszú pályafutásának utolsó versenye, az úszónő érdemben már visszavonult. 

Hirdetés

Mondjuk az, hogy nem versenyez az ISL-ben, önmagában még nem jelent sokat, hiszen Milák Kristóf vagy Kapás Boglárka is mellőzi ezeket a futamokat. Hosszú esete persze izgalmasabb, hiszen ő klubtulajdonos (Iron Team), és annak idején tevékenyen részt vett Konsztantyin Grigorisin ukrán milliárdossal az ISL létrehozásában. 

Ami tény, hogy Hosszú valóban Itáliában tartózkodott párjával, egyszersmind edzőjével, Gelencsér Mátéval, és Velencéből – a szerelmesek városából – posztolt fotókat az Instagramra.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2021/09/14/hosszu-katinka-erdemben-visszavonult-tokio-volt-az-utolso-versenye-/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Puskás Akadémia: az első hivatalos képek Mészáros Lőrinc esküvőjéről

Már az első hivatalos fotók is megjelentek a párról Várkonyi Andrea hivatalos FB-oldalán. Az Alcsútdobozon …