2021. november 30., keddMa András, Andor napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 368,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 353,00 Ft
2021.11.30. András, Andor Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 368,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 353,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Hosszú Katinka Kaposváron tér vissza

Hirdetés

Hosszú Katinka Kaposváron tér vissza

A kommünikéből kiderül, hogy a négynapos viadalra az úszók mellett a MÚSZ is készül: a kazanyi Eb-n történtek – a pozitív esetek, és az emiatt kényszerűségből elrendelt karantén – arra késztették a szövetség vezetőit, hogy újfajta protokollt léptessenek életbe. Kedd este az uszoda előterében felépítettek öt tesztelő állomást, ahol a SOTE szakemberei várják a résztvevőket: hatszáz embert fognak tesztelni az előttünk álló napokban, versenyzőket, edzőiket, masszőröket és versenybírókat, vagyis mindenkit, aki a medencetérben tartózkodik majd. Azaz a belépéshez szükséges akkreditációt csak azután kapja meg várki, ha az antigén-teszt negatív eredményt hozott.

Az egészség mindennél fontosabb, látjuk az adatokat, láttuk, mi történt Kazanyban, mindenkinek el kell fogadnia, hogy másképp nem mehetünk neki egy ilyen eseménynek

– szögezte le Wladár Sándor elnök, aki azt is jelezte, a maszkviselés és a távolságtartás ugyanúgy kötelező lesz, mint egy éve, amikor decemberben a nagypályás ob-t pótolta az úszócsalád.

Bár a Kazanyban szereplő válogatottak többsége […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/sport/uszas/2021/11/10/hosszu-katinka-kaposvaron-ter-vissza/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A Haladás nyert, így megszakította a KTE nagy sorozatát

LABDARÚGÓ NB II 18. FORDULÓ KECSKEMÉTI TE–SZOMBATHELYI HALADÁS 0–1Kecskemét. Széktói Stadion. 500 néző. V.: Csonka …