2024. július 15., hétfőMa Henrik napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 360,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2024.07.15. Henrik Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 360,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Hivatalos: Xavi Pascual a Veszprém új vezetőedzője

Hirdetés

Hivatalos: Xavi Pascual a Veszprém új vezetőedzője

A Veszprémi Kézilabda Klub és a 4iG támogatói megállapodást kötött, ezzel az informatikai vállalat névadó fő szponzora lett a bakonyi klubnak, a rekorder csapat – a 2024/2025-ös szezon második felétől –  a ONE Veszprém nevet viseli. A Veszprém Handball Zrt. vezérigazgatója, Bartha Csaba megerősítette, hogy igaznak bizonyultak a sajtóban szárnyra kapott hírek: a spanyol sikeredző, Xavi Pascual ül le a bakonyi klub kispadjára júliustól.

A szerdai sajtóeseményen elsőként Fekete Péter, a 4iG vezérigazgatója szólalt fel, aki elmondta, hogy nagyon fontos nap ez számunkra, ugyanis egy olyan stratégiai megállapodás kötettett a két szereplő között, amely mindkét fél számára egy új kezdetet jelent. A megállapodás 2+1 évre szól, amelynek keretében a cég 2024. júliusától a Veszprém felnőtt és utánpótlás csapatait is támogatja, valamint a Veszprém Aréna elnevezésében és arculatában is megjelenik majd.

„Úgy gondolom, hogy a Veszprém elképesztő eredményei önmagukért beszélnek, így az egész cégcsoport nevében nagy büszkeséggel jelenthetem be, hogy a 4iG csoport újabb fontos lépést tesz a társadalmi felelősségvállalás és a közösségi támogatás terén. Büszkék vagyunk arra, hogy július elsejétől névadó főszponzorai lehetünk Magyarország legeredményesebb felnőtt férfi kézilabda egyesületének, a Veszprémi Kézilabda Klubnak, és ezzel hozzájárulhatunk a veszprémi és a teljes magyar sportélet fellendítéséhez, valamint további kiemelkedő nemzetközi dobogók eléréséhez.”

Hirdetés

Majd hozzátette: a veszprémi csapat sikereivel és az azokhoz szükséges kemény felkészüléssel, csapatmunkával az egész csapat követendő példát állít mindenki számára, segítve ezzel a fiatalokat abban, hogy megállják a helyüket a sport világában és az életben egyaránt.

Szponzorációs támogatásunkkal szeretnénk hozzájárulni a csapatok felkészüléséhez, ahhoz, hogy a klub még erősebb lehessen és még több lehetőséget biztosítson a tehetséges és kitartó sportolók felkészüléséhez. A 4ig csoport idén közel 190 sportoló felkészülését és közel 45 edző és szakmai stábtag munkáját segíti, a férfi felnőtt csapat mellett pedig az utánpótlás csapatok támogatásával. Jövőre újabb nagy lépést teszünk előre, amiről a Veszprém szurkolói elsők között értesülhetnek. 2025 tavaszán ugyanis az új és egységes távközlési márkánkat, akkortól a ONE márkanév alatt szerepeltetjük a csapatok nevében és szponzorációs felületein. A ONE márkanév predesztinál minket. Mi is intenzíven dolgozunk, a legeredményesebb helyét az üzleti, technológiai világban, és immár kimagasló sportcéljaink is vannak az, hogy hazai és nemzetközi megmérettetéseken a legjobb csapatokkal szerepelhessünk. Célunk, hogy a Veszprém nemzetközi színtéren való szereplésével az új márkanév nemzetközi ismertségét és elismertségét is növeljük.

Ezt követően Bartha Csaba, a Veszprém Handball Team Zrt. nemrégiben kinevezett vezérigazgatója lépett a pódiumra, és azt mondta: a klub mindent megtesz azért a jövőben, hogy a 4iG által meghatározott mércének és elvárásoknak igyekeznek a jövőben is megfelelni.

„Rendkívül hálásak és nagyon-nagyon büszkék vagyunk, hogy a 4ig Csoport a Veszprémet […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/kezilabda/2024/06/19/xavi-pascual-vezetoedzo-valtas-4ig-nevado-szponzor-bejelentes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Harry Kane hatodszor is nekifut a döntőnek, hogy végre-valahára nyerjen egy trófeát

Bő egy éve foglaltuk össze Harry Kane vesszőfutását, kiemelve, hogy hiába vált az angol klub- …