2023. február 3., péntekMa Balázs napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 352,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
2023.02.03. Balázs Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 352,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Hihetetlen! Albánia veri Ausztriát alpesi síben!

Hirdetés

Hihetetlen! Albánia veri Ausztriát alpesi síben!

Mindig élmény részt venni az alpesi sí világversenyein, hiába „csak” utánpótlás-esemény, mert itt láthatjuk a jövő és néha a jelen klasszisait. Még három nap van hátra az idei világbajnokság eseményeiből, és már most számtalan rekord dőlt meg, több érdekességet is találhatunk a téli sportok egyik legnépszerűbbjének utánpótlás-világbajnokságán. A méltán híres Sankt Antonban január 16. és 25. között megrendezett 42. alpesisí-juniorvilágbajnokságon alaposan felkészült versenyzők, a felnőtt világkupákon is már sikereket elért fiatalok küzdenek egymással.

Szenzáció, hogy nyolc versenyszám befejezését követően Albánia az osztrák sícsapatot megelőzve az éremtáblázat 4. helyén áll.

Különösen érdekes ez a fejlemény, ha hozzászámítjuk, hogy a vasárnapi férfi győztes is albán származású, csak éppen francia színekben versenyez, így a franciáknak hozta a győzelmet ezen a világbajnokságon. Mondhatnánk, hogy körbeversenyeznek, az olasz Lara Colturi, a női szuperóriás-műlesiklás olasz származású győztese albán színekben, Alban Elezi Cannaferina, az albán fiú (a keresztneve is Alban…) francia színekben, már csak egy […]

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2023/01/22/albania-si-francia-magyarok-tirol-vb/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Minden vádat ejtettek a Manchester United csatárával szemben

Minden vádat ejtettek a Manchester United csatárával szemben

Az angol játékost nemi erőszak kísérletével, kényszerítő magatartással és testi sértéssel vádolta volt barátnője. A …