2021. január 24., vasárnapMa Timót napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.01.24. Timót Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Hiába a korlátozott nézőszám, a szurkolók így is összeverték egymást a lelátón – videó

Hirdetés

Hiába a korlátozott nézőszám, a szurkolók így is összeverték egymást a lelátón – videó

Szombaton a Buffalo Bills–Indianapolis Colts találkozóval elkezdődött az NFL 2021-es rájátszása. A hazaiak 1996 óta először rendeztek otthon playoffmeccset, a kiéhezett szurkolók, azaz a Bills Mafia viszont nem tudott teljes létszámban megjelenni a lelátón a koronavírus-járvány miatt. 

6700 szerencsés néző így is ott lehetett a történelmi meccsen, amely 27–24-es győzelemmel végződött, a játékosok pedig később elmondták, hogy ez a „maroknyi” tábor is kitűnő atmoszférát teremtett.

Voltak azonban olyanok is, akik nem a meccsel, hanem inkább egymással voltak elfoglalva, és hiába az ünnepi hangulat, a szociális távolságtartás, valamint a közös kedvenc csapat sikere, így is találtak okot és módot arra, hogy összeverekedjenek a nézőtéren.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/sport/amerikaifutball/2021/01/13/nfl_buffalo_bills_nezoteri_verekedes_koronavirus_wild_card_indianapolis_colts_bills_mafia/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ne fellinizzél má’! – Vincze András publicisztikája

  Boldogult gyermekkorunkban a dühöngőben (is) közvetítettük a meccseinket, és persze a nagy kiabálásba mindig …