2021. január 16., szombatMa Gusztáv napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 295,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
2021.01.16. Gusztáv Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 295,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Hét éve nem tudunk semmit Schumacher állapotáról

Hirdetés

Hét éve nem tudunk semmit Schumacher állapotáról

A hétszeres Formula–1-es világbajnok a Franciaországban található méribeli sípályán esett el, a fejét pedig beütötte egy sziklába. Habár volt rajta sisak, így is súlyos fejsérülést szenvedett. Az esetet követően még magánál volt, de zavarodottnak tűnt, a mentőhelikopteres kórházba szállítás közben pedig kómába esett.

A grenoble-i intézményben életmentő műtétet hajtottak rajta végre, majd hónapokig kómában tartották.

Hirdetés

Miután felébresztették, átszállították Lausanne-ba, nem sokkal később pedig a Genfi-tó partján fekvő otthonába, ahol azóta ápolják.

Családja és menedzsmentje teljesen elszigeteli a külvilágtól, ezért az állapotáról szinte senki sem tud pontos információt. Az biztos, hogy ellátásra szorul és nem igazán javul.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/forma1/2020/12/31/michael_schumacher_sibaleset_2013_fia_dij/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Az NFL két legnagyobb legendájának utolsó csatája jöhet

Az NFL két legnagyobb legendájának utolsó csatája jöhet

NFC Green Bay Packers (1.)–Los Angeles Rams (6.), szombat 22:35Az előrejelzések szerint fagypont körüli hőmérsékletben …