2023. szeptember 22., péntekMa Móric napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 400,00 Ft
2023.09.22. Móric Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 400,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Helytelen viselkedése miatt rúgták ki az angol sportriportert

Helytelen viselkedése miatt rúgták ki az angol sportriportert

Az ismert riporter, kommentátor szerződése a Formula E-vel egy független vizsgálatot követően szűnt meg, miután három nő azt állította, hogy helytelenül érintette meg őt – írta meg a metro.co.uk hírportál.

„A Formula E megerősítheti, hogy vizsgálatot indítottak a Jack Nichollsról érkezett, helytelen viselkedéssel összefüggő panaszok nyomán. A független vizsgálatot követően Jack Nicholls versenykommentátori szerződését felbontották” – nyilatkozta az elektromos versenybajnokság szóvivője.

Időközben már azt is bejelentették, hogy Nicholls helyét Ben Edwards veszi át a kommentátori székben a szezon hátralévő részében. Nicholls a sportág 2014-es megalakulása óta volt a kategória „hangja”.

Kirúgását követően Nicholls nyilatkozatot adott ki, amelyben a következőket írta:

Bár csalódott vagyok a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2023/06/01/formula-e-autoverseny-jack-nicholls-kirugas-botrany-allas-vizsgalat/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Fordított az első félidő végén a Fradi! - A Ferencváros–Csukaricski Ekl-csoportmérkőzés percről percre

Fordított az első félidő végén a Fradi! – A Ferencváros–Csukaricski Ekl-csoportmérkőzés percről percre

[…] A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE! Forrás: https://index.hu/sport/futball/2023/09/21/europa-konferencialiga-ferencvaros-csukaricski-csoportmerkozes-percrol-percre-kozvetites/ *Tisztelt Olvasó! Amennyiben …