2020. november 25., szerdaMa Katalin napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
2020.11.25. Katalin Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Határ nélkül, majdnem 250-en költöznek be a soproni buborékba

Hirdetés

Határ nélkül, majdnem 250-en költöznek be a soproni buborékba

A pandémia okán szükségszerűvé vált buborékban fogják megrendezni a hat mérkőzést (mindenki játszik mindenkivel), természetesen nézők nélkül, a legszigorúbb egészségügyi irányelvek betartása mellett.

A soproni buborék bemutatására megtartott online sajtótájékoztatón az érintettek ismertették az óriáskarantén létrejöttéhez vezető utat, a módszereket, a programokat és a legfontosabb jellemzőket.

Elsőként dr. Szabó Tünde, az EMMI sportért felelős államtitkára beszélt. A buborékkal kapcsolatban elmondta, hogy mindennél fontosabb az egészség és az élet védelme.  Emlékeztetett arra, hogy Sopron városa többször is bizonyított nemzetközi versenyrendezés terén, hiszen 2018-ban és 2019-ben is ott rendezték az Euroliga Final Fourt. 

Hirdetés

Ez a hétvége sportszakmailag és diplomáciailag is fontos, megmutathatjuk, hogy ilyen körülmények között is tudunk sikeresen rendezni sporteseményt. Nagy szabálykövetést igényel, de erre mindenki fel fog készülni. A sportolóknak és az országnak is fontos a rendezés

– mondta.

Szalay Ferenc, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének (MKOSZ) elnöke szerint az a legfontosabb, hogy ki tudják próbálni, hogy meg tudnak-e felelni a buborékban rendezett események elvárásainak, ami a hazai bajnokság számára és példa lehet.

Szalay Ferenc, az MKOSZ elnöke

Szalay Ferenc, az MKOSZ elnöke

Fotó: Mészáros János / MTI

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/kosarlabda/2020/11/16/noi_euroliga_sopron_basket_mkosz_buborek_sajtotajekoztato/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A Gyirmót két vereség után ismét nyerni tudott

    LABDARÚGÓ NB II18. FORDULÓ GYIRMÓT FC GYŐR–KAZINCBARCIKAI SC 2–1 (1–1)Győr-Gyirmót, Alcufer Stadion. Zárt …