2020. október 21., szerdaMa Vendel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 310,00 Ft | CHF: 341,00 Ft
2020.10.21. Vendel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 310,00 Ft | CHF: 341,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Hatalmas bravúr: Fucsovics második meccsét is megnyerte a Roland Garroson!

Hatalmas bravúr: Fucsovics második meccsét is megnyerte a Roland Garroson!

Eddig ötször játszott egymás ellen Fucsovics Márton és Albert Ramos-Vinolas. Háromszor a spanyol teniszező győzött, ám legfontosabb meccsüket, 2019-ben Fucsovics nyerte az Australian Openen. Az időjárás nem változott az elmúlt napokhoz képest Párizsban, ugyanolyan borongós, hűvös időben kellett pályára lépniük a játékosoknak.

Magabiztosan kezdett Fucsovics Márton, Ramos-Vinolas első adogatásánál közel volt a brékhez. Ehhez képest saját adogatását azonnal, nagyon simán elvesztette. Sokat elmond Fucsovics játékáról, hogy az elején három gémet követően öt ki nem kényszerített hibát ütött. 1:3-nál ismét közel került Fucsovics, hogy elvegye ellenfele szerváját, de a spanyol magabiztosan zárta az adogatását, 1:4. A következő fogadásnál azonban hiába küzdött Ramos-Vinolas, két rossz ütés után visszabrékelt Fucsovics. A 32. helyen kiemelt spanyol kis híján rögtön visszaállította a különbséget, pedig Fucsovics 40:0-ra vezetett. Végül erre nem került sor, 4:4-re egyenlített Fucsovics. 6:6-ig meg sem álltak, ez pedig nagyon nem tetszett a magyar játékos riválisának. 

A rövidítésben meglátszott az idegesség Ramos-Vinolas játékán, Fucsovics két minibrékje után 3:2-re elhúzott. Nem is engedett több pontot Fucsovics Ramos-Vinolasnak, remek tenyeresekkel és végül egy pöccintéssel 7:2-re hozta a tiebréket, és az első szettet.

A második játszma elején is bekezdett Ramos-Vinolas, de ezúttal Fucsovics állta a sarat, és hozta az adogatásait. Szorongatott a spanyol, szinte állandóan eljutott bréklabdákig. Ilyenkor azonban rendre összeszedte magát a világranglista 63. helyén álló magyar játékos. Ezzel szemben Ramos-Vinolas villámgyorsan lerendezte a szerváit, esélyt sem […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/tenisz/2020/10/01/hatalmas_bravur_fucsovics_masodik_meccset_is_megnyerte_a_roland_garroson/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Se szurkolók, se boltok, se éttermek – romokban a barcelonai futballturizmus

Se szurkolók, se boltok, se éttermek – romokban a barcelonai futballturizmus

Hiába szerette volna elérni az FC Barcelona, hogy nagyjából ezer embert beengedjenek kedden a Camp …