2020. október 28., szerdaMa Simon napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 342,00 Ft
2020.10.28. Simon Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 342,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Hat koronavírusos a ZTE kosárcsapatánál, ki sem tudnak állni

Hat koronavírusos a ZTE kosárcsapatánál, ki sem tudnak állni

A Zalakerámia ZTE KK hat kosarasa is pozitív koronavírustesztet produkált, ezért elmarad a keddre kiírt, Alba Fehérvár elleni mérkőzés a férfi NB I-ben.

A ZTE honlapjának tájékoztatása szerint a klubnál szombaton a szövetség előírása szerint elvégezték a PCR-tesztet a játékosokon és a stábtagokon. Vasárnap megkapták az eredményt, ami hat játékosnál pozitív eredményt hozott. Az egyesület a hatósági protokoll szerint járt el a pozitív teszttel rendelkező játékosokkal és a velük közvetlen kontaktusba került személyekkel.

Mivel a zalaiaknak nem maradt elegendő játékosunk az Alba Fehérvár elleni összecsapás lejátszásához, így azt nem rendezik meg. A szövetség szabályzata alapján egy mérkőzés akkor halasztható el, ha az előzetesen megadott 12 játékos közül nem marad legalább nyolc fő, aki a találkozón szerepeltethető.

A zalaegerszegi esetek a Falco KC Szombathely csapatát is érintik, mivel a két csapat csütörtökön edzőmeccset játszott egymással. A szombathelyi klub honlapján hétfőn délelőtt azt írta, hogy a keret tagjai egészségesek és tünetmentesek, ám mivel elsőszámú kontaktnak számítanak, az együttes minden tagja tíz napra házi karanténba vonult, “amely már – a járványügyi előírásoknak megfelelően – csütörtökön, a mérkőzés után elkezdődött”.

A karantén azt is jelenti, hogy a Falco szerdai, Paks elleni mérkőzését elhalasztják.

Forrás:
http://hvg.hu/sport/20201005_zte_koronavirus_kosarlabda_falco#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Fellebbez eltiltása ellen a 100 méteres síkfutás világbajnoka

Fellebbez eltiltása ellen a 100 méteres síkfutás világbajnoka

Emanuel Hudson, az atléta képviselője közölte, hogy a sprinter a nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) fordul. Hozzátette: …