2022. október 2., vasárnapMa Petra napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 421,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 438,00 Ft
2022.10.02. Petra Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 421,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 438,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Három újoncot avatnak az olaszok a magyar válogatott ellen készülő keretükben

Hirdetés

Három újoncot avatnak az olaszok a magyar válogatott ellen készülő keretükben

Pasquale Mazzocchi (Salernitana), Ivan Provedel (Lazio) és Guglielmo Vicario (Empoli) korábban még nem szerepelt a nemzeti együttesben. Mancini egyelőre nem küldött meghívót az Udinese tehetséges, a szezont jó formában kezdő 19 éves szélsőjének, Destiny Udogiének.

Olaszország jövő pénteken Milánóban fogadja Angliát, majd három nappal később Budapestre utazik, és a Puskás Arénában lép pályára a csoportot négy fordulót követően vezető magyar válogatott ellen.

Az A divízió 3. csoportjában az olaszok négy mérkőzésen 5 pontot gyűjtöttek, egyedül a magyarokat győzték le, otthon 2–1-re. Ezzel a magyarok (7 pont) és a németek (6 p) mögött, de az angolok (2 p) előtt állnak.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2022/09/17/harom-ujoncot-avatnak-az-olaszok-a-magyar-valogatott-ellen-keszulo-keretukben/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Rangos elismerésben részesült Schmitt Pál

Rangos elismerésben részesült Schmitt Pál

A rangos elismerést távollétében a szervezet 42. szemináriumán a görögországi Olümpiában Bartha Csaba, a Magyar …