2020. november 1., vasárnapMa Farkas napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 315,00 Ft | CHF: 343,00 Ft
2020.11.01. Farkas Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 315,00 Ft | CHF: 343,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Harcias meccset, de győzelmet vár Bulgáriában a válogatott

Harcias meccset, de győzelmet vár Bulgáriában a válogatott

A szövetségi kapitány kiemelte, 

kemény meccsre számít, hiszen az ellenfél kellemetlen stílusa mellett a hazai pálya és bolgár szurkolók is nehezítést jelentenek majd a csapatnak.

Ettől függetlenül természetesen győzelmet vár, és biztos benne, hogy minden játékos átérzi a mérkőzés fontosságának súlyát.

Ami a csapat-összeállítást illeti,

Szoboszlai Dominik hiánya természetesen Marco Rossi szerint is érzékeny veszteség, de elmondása szerint szerencsére vannak olyan kreatív és minőségi futballisták, akik megfelelően tudják majd pótolni a Salzburg középpályását.

Nagyjából már a kezdő tizenegy is összeállt a fejében, de végső döntést majd csak a csütörtöki edzés után hoz a kapitány. Loic Nego érkezésével a védelem egyértelműen erősödött, mivel azonban a Fehérvár játékosa csak két napja csatlakozott a kerethez, kérdéses, hogy Szófiában kezdeni fog-e.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
http://index.hu/sport/futball/2020/10/07/valogatott/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Szoboszlai gólpasszt adott, simán nyert a Salzburg

Szoboszlai gólpasszt adott, simán nyert a Salzburg

A húszéves magyar középpályás a kezdőcsapatban kapott helyet, a harmadik percben pedig máris kiosztott egy …