2021. szeptember 21., keddMa Máté napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 352,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
2021.09.21. Máté Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 352,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Hamilton: Rossz döntés született, de a pénz beszél…

Hirdetés

Hamilton: Rossz döntés született, de a pénz beszél…

Mint ismert, Spa-Francorchampsban versenyzéshez irreális időjárási körülmények uralkodtak vasárnapra, és bár a döntéshozók igyekeztek minél tovább kivárni, hogy megrendezhessék a versenyt, végül a biztonsági autó mögött megtett két kör után lefújták a futamot – ez a két kör volt a feltétele annak, hogy legalább a pontok felét ki lehessen osztani, és hivatalos végeredménye legyen a „körözgetésnek”. 

A folyamatosan ömlő esőben a pilóták olyan vízpermetet húztak maguk mögött, hogy az őket követők gyakorlatilag vakon vezettek, így pedig rendkívül balesetveszélyes lett volna elengedni a mezőnyt.

Ennek következtében gyakorlatilag az időmérő edzés sorrendjében végeztek a pilóták (Sergio Pérez kicsúszott a rajthoz felállás előtt, Valtteri Bottas pedig büntetés miatt került hátrébb a sorrendben a kvalifikáción elért eredményéhez képest), így Max Verstappen verseny nélkül nyerte meg a Belga Nagydíjat.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/sport/forma1/2021/08/30/hamilton-rossz-dontes-szuletett-de-a-penz-beszel…/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Selyemzsinór Pochettinónak, amiért lecserélte Messit

Selyemzsinór Pochettinónak, amiért lecserélte Messit

Khalifa Bin Hamad Al Thani, a katari emír, Tamim bin Hamad Al Thani közeli rokona …