2020. december 5., szombatMa Vilma napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
2020.12.05. Vilma Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Magyar labdarúgás / Hahn még barátkozik az elitklubbal; Holander szerint segíthet a Puskás Aréna varázsa

Hirdetés

Hahn még barátkozik az elitklubbal; Holander szerint segíthet a Puskás Aréna varázsa

 

A Ferencvárosnak a Mezőkövesd ellen egy félidő elég volt ahhoz, hogy a lényegi kérdést eldöntse, így a háromgólos előny birtokában még az is belefért, hogy a szünet után büntetőt hibázzon – a helyzetek alapján nagyobb lehetett volna a különbség. Az NB I másik vasárnapi meccsén a Kisvárda az élvonalban először nyert bajnoki mérkőzést a Zalaegerszeg ellen. Tudósítások, vélemények, elemzések a hétfői Nemzeti Sportban

Holander Filip szerint az Izland elleni csütörtöki Eb-pótselejtezőn élni kell az eséllyel! A gólpasszokkal kitűnő támadó a belgrádi beilleszkedésről, a győzelmi kényszerről és húszezer magyar szurkolóról is beszélt Pietsch Tibornak.

Egyre több labdája van otthon Hahn Jánosnak, a paksiak támadójának, aki négy gólt szerzett a Puskás Akadémia ellen, és még barátkozik vele, hogy a Nemzeti Sporttól kapott tízes osztályzattal milyen fantasztikus játékosok közé került. Zombori András interjúja.

Hirdetés

Jó reklámot csináltak. Chema Rodríguez, a férfi kézilabda-válogatott másodedzője úgy látja, akarattal és elszántsággal minden kompenzálható – ezt az újoncokkal felálló magyar csapat is bizonyította. Nagy Péter írása.

A várva várt nap. Vojvoda Dávid, a magyar kosárlabda-válogatott hátvédje amondó, a hosszú várakozás és a nyomás is közrejátszott az Alba döcögős rajtjában, amely mégis jól sikerült. A fehérváriak klasszisával Fazekas Zoltán beszélgetett.

Várjuk a folytatást. A Lengyelország elleni két győztes edzőmeccsen túl is csak jó tapasztalatokat szerzett egymásról a férfi jégkorong-válogatott és új szövetségi kapitánya, Sean Simpson. Szűcs András háttéranyaga.

Népsport-mellékletünk tartalmából. 1930: A bírókkal csak baj van; 1950: Sebes Gusztáv beszéde a legnagyobb siker; 1970: Oda a tekintély, de Bázelben nyertünk; Hol terem a tehetség? – Erdős József szerint.

Forrás:
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/hahn-meg-baratkozik-az-elitklubbal-holander-szerint-segithet-a-puskas-arena-varazsa-2794043

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Blama a nyitányon, kikaptunk az esélytelenebb horvátoktól

Blama a nyitányon, kikaptunk az esélytelenebb horvátoktól

A papírforma azt ígérte, hogy a Danyi Gábor, Elek Gábor irányította magyar csapatnak könnyű dolga …