2021. augusztus 3., keddMa Hermina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.08.03. Hermina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Ha van egy kis pénze, csütörtökön megveheti Messit

Hirdetés

Ha van egy kis pénze, csütörtökön megveheti Messit

Lionel Messi jövője továbbra is kérdéses. A zseniális futballista jelenleg a Copa Américán szerepel az argentin válogatottal, amely Ecuador ellen játszik a negyeddöntőben, miközben június 30-án, szerda éjfélkor lejár a szerződése a Barcelonánál. Ez azt jelenti, hogy csütörtöktől szabadon igazolható lesz minden idők egyik legjobb játékosa.

A 34 éves labdarúgó egy évvel ezelőtt közel járt ahhoz, hogy elhagyja a nevelőklubját, és a távozási szándékát közölte is Josep Maria Bartomeuval, a katalánok akkori elnökével, aki azonban nem engedte el legértékesebb játékosát, és jelezte az érdeklődő csapatoknak, hogy egy esetben tudnak Messivel tárgyalni, ha kifizetik a szerződésében szereplő 700 millió eurós kivásárlási árat. Erre természetesen nem került sor.

Azóta viszont történt néhány változás a klub háza táján, például a korábbi elnök, Joan Laporta visszatért, akinek legfontosabb célja az volt, hogy maradásra bírja Messit. Ám azóta eltelt négy hónap, és mégsem született megállapodás, vagyis

július 1-től bármelyik klub szabadon tárgyalhat a játékossal, és még csak a Barcelona beleegyezése sem kell hozzá.

Hirdetés

Laporta egyébként nemcsak azért ragaszkodik a csatárhoz, mert a világ egyik legjobbja, hanem azért is sürgeti a szerződéshosszabbítást, mert mindenhol ismerik, a hiánya pedig üzleti, gazdasági szempontból felbecsülhetetlen károkat okozhatna az amúgy is pénzügyi gondokkal küzdő klubnak, elég csak a szponzorokra gondolni, akik közül többen is elpártolhatnának a Barcelonától.

Bár Laporta vélhetően minden követ megmozgat, hogy még éjfél előtt aláírják az új szerződéseket, a felekhez közel álló források szerint erre kevés az esély, mivel az igények még távol vannak egymástól.

Természetesen nem Messi az egyetlen, akinek lejár a megállapodása a klubjával. Több olyan kiváló futballista is van, akinek kérdéses a jövője, és szabadon igazolhatóvá válik július 1-től, így például az

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2021/eb/2021/06/30/lejaro-szerzodes-lionel-messi-sergio-ramos-gianluigi-donnarumma/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Horror a pályán: vérüket adták a török röpislányok a győzelemért

Horror a pályán: vérüket adták a török röpislányok a győzelemért

Történt ugyanis, hogy az egyik labdamenet alatt két török játékos, Cansu Ozbay és Meliha Ismailoglu egyszerre …