2020. május 26., keddMa Fülöp napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 350,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2020.05.26. Fülöp Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 350,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Ha Ecclestone-on múlna, már törölték volna az F1-idényt

Hirdetés

Ha Ecclestone-on múlna, már törölték volna az F1-idényt

A sportágat évtizedeken keresztül irányító Bernie Ecclestone már lefújta volna a Forma-1-es világbajnoki sorozat 2020-as idényét, amely a koronavírus-járvány miatt már csak csonka idény lehet. 

Az MTI híre szerint a 89 éves üzletember azt mondta, a koronavírus-járvány miatt kevés esélyt lát arra, hogy idén egyáltalán megrendezik a vb-t. “Hogy én mit tennék? Vélhetően megmondanám, hogy ebben az évben nem lesz egyetlen verseny sem” – mondta a jelenleg Brazíliában tartózkodó Ecclestone. Szerinte ez az egyetlen lehetőség arra, hogy mindenki biztonságban legyen, és ebben az esetben senki nem hozna felelőtlen döntéseket.

“Az olimpiát is elhalasztották, ami nyilván nem túl jó dolog, de a helyzet ezt kívánta meg” – mondta a Forma-1 egykori vezetője, aki szerint inkább 2021-re kellene mindenkinek fókuszálnia a mostani bizonytalan helyzet helyett.

Bernie Ecclestone

Hirdetés

Bernie Ecclestone

Fotó: Klaus Pressberger / Getty Images Hungary

A sportág mostani vezetőségének tervéről, miszerint nyári indulással 15-18 futamos idényt terveznek, pesszimistán nyilatkozott. “Nagyon meg lennék lepődve, ha ezt a tervüket meg tudnák valósítani. Szurkolok nekik, és adott esetben jövő év elején is lehet még három-négy verseny, ami a 2020-as vb-sorozatba tartozna, a kérdés csak az, hogy hol” – mondta Ecclestone.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/forma1/2020/03/28/ecclestone_forma-1_koronavirus/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ibrahimovic megsérült, hosszabb időt is kihagyhat

Ibrahimovic megsérült, hosszabb időt is kihagyhat

Edzésen szenvedett sérülést Zlatan Ibrahimovic, az AC Milan svéd futballistája, és az olasz Gazzetta szerint …