2021. február 24., szerdaMa Mátyás napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 295,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.02.24. Mátyás Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 295,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Magyar labdarúgás / Grozavnak öt perc kellett; Regőczyt olimpiai bajnokként kezelik

Hirdetés

Grozavnak öt perc kellett; Regőczyt olimpiai bajnokként kezelik

 

Gheorghe Grozavnak öt perc kellett, hogy felvegye a ritmust. A Mol Fehérvárt szinte egyedül megverő diósgyőri csatár Babják Bencének mesélt profi pályafutása első mesterhármasáról. Emellett a Puskás Akadémia és a Paks egyaránt 3–0-s sikeréről minden, amit tudni érdemes – összesen három oldalon.

Novak Djokovicsot kilencedszer koronázták meg Ausztráliában. A hála az égnek nézők előtt befejezett Grand Slam-torna utolsó napját és a két döntős nyilatkozatait Klein Ron dolgozta fel.

Regőczy Krisztina az emberek lelkében olimpiai bajnok Sallay Andrással. Lake Placid ezüstérmese, a világbajnok jégtáncos a Magyar Korcsolyázás Napján idézte fel emlékeit saját karrierjével és Liu Shaolin Sándorék pjongcsangi diadalával kapcsolatban.

Hirdetés

És ha hétfő, akkor Népsport-melléklet 4 oldalon – a pályakezdő Szusza Ferenccel, a tavaszi szezonrajttal, amelyre 100 ezren voltak kíváncsiak, a 120 éve született csodajobbszélsővel, Braun Csibivel és az elfelejtett műkorcsolyázóval, Orgonista Olgával.

Forrás:
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/grozavnak-ot-perc-kellett-regoczyt-olimpiai-bajnokkent-kezelik-2811669

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A Honvéd kettős emberhátrányban is kiharcolta a hosszabbítást, de a ZTE kiejtette

    MAGYAR KUPANYOLCADDÖNTŐZTE FC–Budapest Honvéd 2–1 (0–1, 1–1, 2–1)Zalaegerszeg, ZTE Aréna. V: Németh Ádám …