2020. október 22., csütörtökMa Előd napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
2020.10.22. Előd Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Görbicz Anita: Ez lesz az utolsó évem, szeretném a hatodik BL-győzelmemmel befejezni

Görbicz Anita: Ez lesz az utolsó évem, szeretném a hatodik BL-győzelmemmel befejezni

Görbicz Anita az M4 élő műsorában elmondta, hogy ez lesz az utolsó szezonja, ezért mindent belead, hogy csapata megnyerje összes hátralévő mérkőzését az évben. 

Ez lesz az utolsós évem, szeretném a hatodik BL-győzelmemmel befejezni a pályafutásomat, és ugyanúgy a magyar bajnokit és a magyar kupát is meg akarom nyerni. 

A Győri Audi ETO kézilabdacsapatának kapitánya a három trófea elnyerésével szeretné bizonyítani, hogy 37 évesen is képes a legjobb eredményre, és így búcsúzhasson el a sportvilágtól. 

görbicza.PNG

Fotó: m4sport.hu

A 233-szoros válogatott magyar kézilabdázó tíz évesen kezdte a sportot Győrben, és 17 évesen debütált a Bajnokok Ligájában. Éppen csak átlépte a hivatalos felnőttkor küszöbét, amikor ő lett a Győri ETO irányítója. Válogatottként 2001-ben junior világbajnoki ezüstérmet szerzett, és a következő évben került be a felnőtt válogatott keretébe. Még ugyanabban az esztendőben a világbajnoki ezüstérmet szerzett válogatott tagja volt. 2005-ben a világ legjobb női kézilabda-játékosának választották. 

görbicz.PNG

Fotó: m4sport.hu

2013-ban újabb álma teljesülhetett: a győri csapattal BL-győzelmet szerzett. A Bajnokok ligája történetének első Final Fourjában 2014-ben Görbicz a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2020/10/13/gorbicz_anita_kezilabda_bajnokok_ligaja_utolso_szezon/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

 Szoboszlai a BL-ben is olyan gólt rúgott, amiről napokig fognak beszélni

Szoboszlai a BL-ben is olyan gólt rúgott, amiről napokig fognak beszélni

Újabb csodagólt lőtt Szoboszlai Dominik, ezúttal a Bajnokok Ligájában: a Red Bull Salzburg az orosz …