2021. március 8., hétfőMa Zoltán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 366,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
2021.03.08. Zoltán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 366,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Görbicz Anita a szezon végén visszavonul

Hirdetés

Görbicz Anita a szezon végén visszavonul

„Azt korábban eldöntöttem, hogy ez lesz az utolsó szezonom játékosként. Biztos furcsa lesz végleg abbahagyni a játékot, de mindennek eljön az ideje. Nagyon sokat köszönhetek az ETO-nak.

Voltak komoly kérőim, de én soha sem tudtam elképzelni, hogy máshol játsszak.

Hirdetés

Amikor a karrierem végéről volt szó, dr. Bartha Csaba elnök úr elmondta, nem kérdés, hogy számítanak rám a pályán kívül is, ami egyrészt nagyon jól esett, másrészt egybecseng az én elképzeléseimmel is. Az idei szezonban már belekóstolhattam picit egy új szerepkörbe, játékosként és edzőként is számolnak velem Győrben. De döntést kellett hoznom, hogy nyártól melyik úton indulok tovább. Egyeztetve elnök úrral, abban maradtunk, hogy július 1-jétől sportigazgatóként segítem tovább az egyesületet. Ez egy új feladat lesz számomra, de nem ijedek meg a kihívásoktól, és nagyon örülök, hogy továbbra is a Győri Audi ETO KC csapatáért dolgozhatok, még akkor is, ha ez már nem elsősorban a gólszerzésben teljesedik ki. Természetesen most még az idei szezon feladataira koncentrálok, hiszen minden fronton győzni szeretnénk a lányokkal!” – nyilatkozta az ETO honlapjának a világklasszis játékos.

233-szor szerepelt a magyar válogatottban

233-szor szerepelt a magyar válogatottban

Fotó: Kovács Tamás / MTI

A 233-szoros válogatott magyar kézilabdázó tíz évesen kezdte a sportot Győrben, és 17 évesen debütált a Bajnokok Ligájában. Éppen csak átlépte a hivatalos felnőttkor küszöbét, amikor ő lett a Győri ETO irányítója. Válogatottként 2001-ben junior világbajnoki ezüstérmet szerzett, és a következő évben került be a felnőtt válogatott keretébe. Még ugyanabban az esztendőben (2003) a világbajnoki ezüstérmet szerzett válogatott tagja volt. 

2005-ben a világ legjobb női kézilabda-játékosának választották.

2013-ban újabb álma teljesülhetett: a győri csapattal BL-győzelmet szerzett. A […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/kezilabda/2021/02/15/gyori-audi-eto-kc-gorbicz-anita-visszavonulas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ezúttal Zalaegerszegen bukott pontokat a Ferencváros

Ezúttal Zalaegerszegen bukott pontokat a Ferencváros

A Ferencváros ugyan az első perctől fogva irányította a találkozót, mégis a hazaiak kerültek előnybe …