2021. február 26., péntekMa Edina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
2021.02.26. Edina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Magyar labdarúgás / Gól nélküli döntetlen a kiesési helyosztón

Hirdetés

Gól nélküli döntetlen a kiesési helyosztón

 

LABDARÚGÓ NB II
25. FORDULÓ

DOROGI FC–KAZINCBARCIKA SC 0–0
Tatabánya, zárt kapuk mögött. Vezette: Gaál Ákos (Bognár László, Ország Péter)
DOROG: Borsos – Papp M., Berkó, Dlusztus, Kárász – Csillag D., Mészáros Á. (Szedlár, 75.), Rjasko – Kanalos (Nagyházi, 87.), Szabó L., Zuigéber (Girsik, 62.). Vezetőedző: Fenyvesi László
KAZINCBARCIKA: Horváth L. – Majzik (Dávid Z., 60.), Fótyik, Szűcs K., Oltean, Mikló – Csősz R., Toma, Kovács M. (Korbély, 77.) – Tóth-Gábor (Takács T., 55.), Oldal (Kalmár B., 77.). Vezetőedző: Pacsi Bálint

ÖSSZEFOGLALÓ

Hirdetés

Szórványos dorogi lehetőségekkel indult a találkozó, azonban az első 10 percet követően a Kazincbarcika átvette az irányítást és sorra próbált lehetőségeket kialakítani Borsos kapuja előtt, azonban a hazai védők állták a sarat. A félidő legnagyobb helyzete a hazai védők határozottsága ellenére mégis a vendégeké volt, az ősszel még Dorogon szereplő Kovács Máté lövése után Borsos bravúrjának volt köszönhető, hogy a félidőre döntetlen állással vonulhattak a csapatok.

A második játékrész talán még az elsőnél is gyengébb volt, mindkét csapat főleg mezőnyben próbált a másik fölé kerekedni, a kapuk előtt elfogyott a kreativitás. Ha az első félidőben azt jegyeztük fel, hogy a vendégek álltak közelebb a gólszerzéshez, akkor most ki kell emelnünk, hogy Szabó Lukas révén a Dorog szerezhette volna meg a győztes gólt, azonban Horváth László bravúrja a 74. percben megmentette a vereségtől a Kazincbarcikát. A mai mérkőzés képe alapján nem meglepő az, hogy mindkét csapat a kiesés elkerüléséért harcol a bajnokságban.
 

PERCRŐL PERCRE

90+2. perc: Véget ért a mérkőzés, nem született gól a találkozón. 

90. perc: Kettő percet hosszabbít a játékvezető. 

87. perc: Cserélt a Dorog, Kanalos helyére Nagyházi érkezett. 

81. perc: Takács passzolt Csőszhöz, aki 19 méterről csúnyán a kapu fölé lőtte a labdát.  

78. perc: Kalmár futott el a bal szélen, majd középre passzolt, azonban a dorogi védők tisztázni tudtak a barcikai támadók elől.  

77. perc: Kettős csere a Kazincbarcikánál, Kovács Máté helyére Korbély Kristóf, Oldal Tibor helyére Kalmár Benedek érkezett. 

75. perc: Ismét cserélt a Dorog, Mészáros Áron helyére Szedlár Zoltán állt be. 

74. perc: Girsik ugratta ki Szabó Lukast, a dorogi támadó 16 méterről, senkitől sem zavartatva lőtt kapura, Horváth nagy bravúrral ütötte szögletre a labdát. 

73. perc: Jobbára mezőnyben zajlik a játék, a kapuk nem forogtak veszélyben az elmúlt percekben.

64. perc: Csillag 25 méteres szabadrúgása szállt magasan a kapu fölé.  

62. perc: Fótyik buktatta a frissen beállt Girsiket, sárga lap.  

62. perc: Cserél a Dorog is, Zuigéber Ákos helyett Girsik Áron a pályán.  

60. perc: Ismét cserél a Barcika, Majzik Adrián helyett Dávid Zoltán lép pályára.  

60. perc: Bal oldali barcikai szögletet követően Mikló lőtt 23 méterről a kapu fölé. 

57. perc: Csillag kapu elé ívelt szabadrúgása után Berkó elé került a labda, azonban a dorogi védő Horváth kezei közé emelte a labdát.  

55. perc: Az első cserét a mérkőzésen a Kazincbarcika végezte el, a frissen igazolt Takács Tamás lépett pályára Tóth-Gábor Kristóf helyett.

54. perc: Csősz Richárd buktatta az alapvonal közelében Zuigébert, sárga lap. 

52. perc: Szűcs Kornél állította meg szabálytalanul Szabó Lukast, sárga lap. 

50. perc: Oldal kapu elé ívelt labdáját Tóth-Gábor emelte a kapu mellé kiszorított helyzetből.  

46. perc: Elkezdődött a második félidő, csere egyik oldalon sem történt a szünetben. 

45. perc: Hosszabbítás nélkül ért véget az első félidő, gól egyelőre nem született a találkozón. 

43. perc: Jobb oldali dorogi szögletet követően Fótyik fejelte ki a labdát az ötösről a berobbanó hazai játékosok elől. 

39. perc: Tóth-Gábor és Kovács kényszerítője végén utóbbi lőtt kapura 5 méterről, a hazaiak kapusa bravúrral védett.  

37. perc: Zuigéber buktatta a bal szélen meginduló Miklót, sárga lap. 

29. perc: Kovács Máté cselezgetett a jobb szélen, majd középre passzolt, ahol a hazai védők az utolsó pillantban mentettek szögletre az érkező Tóth-Gábor elől. 

22. perc: Egy dorogi támadás végén előbb Szabó Lukas lövését védte Horváth, majd a kipattanó labda Mészáros elé került, azonban az újabb lövést a védők blokkolták.  

18. perc: Mészáros csúsztatott Szabó Lukas elé, a dorogi támadó kiszorított helyzetből, 10 méterről az oldalhálóba lőtte a labdát.  

14. perc: Majzik közel 30 méterről ívelt a kapura egy szabadrúgást, a labda meglepte a kimozduló Borsost és csak centikkel ment a kapu mellé. Ha bemegy a labda, akkor se lett volna gól, mivel szabálytalanság miatt a játékvezető kifelé ítélt szabadrúgást. 

11. perc: Tóth-Gábor passza után Szűcs Kornél lőtt 25 méterről a kapu fölé. 

7. perc: Oldal cselezgetett a bal szélen, majd az alapvonal közeléből élesen a kapu elé lőtte a labdát egyenesen Borsos kezei közé. 

6. perc: Kanalos passzolt Szabó Lukashoz, aki 19 méterről kapura lőtt, azonban Horváth könnyedén fogta a labdát.  

2. perc: Zuigéber végezhetett el szabadrúgást a jobb oldali alapvonal közeléből, azonban tekerése magasan a kapu fölé szállt.  

A Dorog piros-feketében, a Kazincbarcika kék-sárgában lépett pályára.  

1. perc: Elkezdődött a mérkőzés, a Kazincbarcika indította útjára a labdát.  

Többen is ismerősként köszönthették egymást a találkozó előtt, hiszen a Dorog csapatából Belényesi Csaba, Szabó Lukas és Tony Kanalos, míg a Kazincbarcikából Kovács Máté korábban az épp aktuális ellenfelet erősítette.  

Az elmúlt héten még történtek változások a vendég Kazincbarcika keretében. Az ősszel 9 bajnokin mindössze egy találatot jegyző Kelemen Marko a harmadosztályú Putnok csapatához került kölcsönbe, míg Takács Tamás (Szeged) és Kalmár Benedek (Puskás Akadémia II) mostantól a borsodiakat erősíti majd. 

Köszöntjük kedves olvasóinkat, hamarosan kezdődik a mérkőzés. Megtudjuk, hogy mire megy a tavaszi három fordulóban hét pontot gyűjtött Dorogi FC a 18., vagyis kieső helyen álló és idén még nyeretlen Kazincbarcika ellen. Mivel a dorogi pálya játékra alkalmatlan, ezért a találkozót Tatabányán rendezik.

 

Forrás:
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-dorog-kazincbarcika-2811487

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Lukasenko átengedte a fiának az olimpiai bizottság vezetését

Lukasenko átengedte a fiának az olimpiai bizottság vezetését

Alekszandr Lukasenko idősebbik fiát, Viktort választották meg pénteken a Belarusz Olimpiai Bizottság elnökének az apja …