2023. szeptember 30., szombatMa Jeromos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2023.09.30. Jeromos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Gianluigi Buffonnal folytatódik „A Calcio titkai”

Gianluigi Buffonnal folytatódik „A Calcio titkai”

Mielőtt augusztus 19-én elindulna a Serie A 2023-24-es szezonja, három új résszel is jelentkezik az MSÚSZ Nívódíjas „A Calció titkai” sorozat, amely az olasz labdarúgás kulisszái mögé enged bepillantást, és az itáliai sportélet nagyjai szólalnak majd meg a második évadban is.

Találkozhatunk az Internazionale jelenlegi és a Juventus korábbi elnökével, Giuseppe „Beppe” Marottával, illetve Olaszország legnépszerűbb futball show-jának, a Qui studio a voi stadiónak (QSVS) a Direttore-jával, Fabio Ravezzanival. Így az olasz futball egyik legsikeresebb sportvezetője avat be minket abba, hogyan vezetett csúcsra két sztárcsapatot is, illetve azt is megtudhatjuk például, mi vezetett ahhoz a forradalomhoz, hogy a női műsorvezetők kiemelt szerepet kapjanak Itáliában a labdarúgóműsorokban, vagy milyen az, amikor a fogadási maffia üldözi a tévéseket. 

A közelmúlt eseményeinek tükrében az évad legnagyobb durranása azonban az, hogy Kéri András Dániel és a stáb meglátogatta Pármában a legendás Gianluigi Buffont, aki a napokban jelentette be, hogy 45 évesen visszavonul, előtte azonban az egyik utolsó exkluzív interjúját a Sport TV-nek adta. Róla szól a második évad első része. Az adás fókuszában a válogatott- és klubsikereit (Parma, Juventus és PSG) övező legizgalmasabb történetek állnak, rajta kívül számos […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2023/08/08/gianluigi-buffonnal-folytatodik-a-calcio-titkai-/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Nézi vagy csinálja, profi vagy amatőr – a Sport Forumon a helye

Nézi vagy csinálja, profi vagy amatőr – a Sport Forumon a helye

Dudás Hunor, a the path sportmanagament ügynökség ügyvezetője emlékeztetett: a rendezvényre tavaly az adta az …