2021. április 10., szombatMa Zsolt napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.04.10. Zsolt Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Magyar labdarúgás / Gazdag semmiért sem adná a mezét; Haraisvili első bajnoki címét ünnepelné

Hirdetés

Gazdag semmiért sem adná a mezét; Haraisvili első bajnoki címét ünnepelné

 

Az andorrai mezét semmi pénzért sem cserélné el a középpályásként is bevethető Gazdag Dániel, aki előbb a kiesést kerülné el, majd az Eb-keretbe kerülne be. A Honvéd válogatott futballistájával Pietsch Tibor beszélgetett.

Giorgi Haraisvili édesapja hatására kezdett futballozni, szeretett Svédországban élni, s a hétvégén első bajnoki címét ünnepelné. A Ferencváros grúz válogatott szélsőjével Borbola Bence készített interjút.

Babos Tímea és Kristina Mladenovic átvette a világ legjobb párosának járó díjat, ám a francia teniszező döntése miatt az idén nem együtt játszanak. Klein Ron írása.

Hirdetés

Beigazolódtak a félelmek: Sebastian Vettel új csapatánál, az Aston Martinnál is pocsékul nyitotta a Formula–1-es idényt, és az elmúlt évek fényében nem biztos, hogy visszatalál bajnoki formájához. Zsoldos Barna háttéranyaga.

 

Forrás:
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/gazdag-semmiert-sem-adna-a-mezet-haraisvili-elso-bajnoki-cimet-unnepelne-2819585

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hivatalos: Budapest telt házas Eb-meccseket rendez

Hivatalos: Budapest telt házas Eb-meccseket rendez

Az UEFA közleményében kiemelte: köszönetét fejezi ki a tagszövetségeknek, valamint a nemzeti és helyi hatóságoknak, …