2020. július 12., vasárnapMa Izabella napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
2020.07.12. Izabella Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Magyar labdarúgás / Futball, tudomány, művészet – tanulmánykötetet mutattak be a Puskás Akadémián

Hirdetés

Futball, tudomány, művészet – tanulmánykötetet mutattak be a Puskás Akadémián

 

Ha nem fekteti két vállra a sportvilágot (is) a koronavírus-járvány, ezen a hétvégén a Puskás-Suzuki-kupa meccsei zajlanának a Pancho Arénában. A pandémia azonban elsöpörte a nemzetközi utánpótlástornát is, Felcsút mégsem maradt esemény nélkül ezen a szombaton sem. A Puskás Akadémia Sport- és Konferencia-központjában mutatták be a Puskás Akadémia és a Testnevelési Egyetem kiadásában megjelent Labdarúgás és tudomány című tanulmánykötetet.

A rendezvényen – mások mellett – részt vett Orbán Viktor miniszterelnök, a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia alapítója, Schmitt Pál korábbi köztársasági elnök, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja, a Magyar Olimpiai Bizottság tiszteletbeli elnöke, Mészáros Lőrinc, a Puskás Akadémia elnöke, Mocsai Lajos, a Testnevelési Egyetem rektora, Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke, Szöllősi György, lapunk főszerkesztője, az akadémia korábbi sajtófőnöke és Jakab János, a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia felügyelő bizottságának elnöke, az NB I-be feljutó Budafok tiszteletbeli elnöke.

Hirdetés

 

Forrás:
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/futball-tudomany-muveszet-tanulmanykotetet-mutattak-be-a-puskas-akademian-2764939

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Új irány? Futballsztárok az ificsapatokból

Látható, hogy a DVSC, a Puskás Akadémia és a Honvéd utánpótlásképzése azért már fel tud …