2021. június 15., keddMa Jolán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 350,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
2021.06.15. Jolán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 350,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Fradi-nóta a Népligetben: új műsorhoz új férfi kell

Hirdetés

Fradi-nóta a Népligetben: új műsorhoz új férfi kell

„A médiában többen pezsgőt bontottak, amikor kiderült, hogy nem jutottunk be az OB I döntőjébe, de ezzel nincs semmi baj, az ilyen vélekedések csak megsokszorozzák az erőnket”, indított kissé szokatlan hangnemben Nyíri Zoltán, az FTC ügyvezető alelnöke azon a hétfői sajtóbeszélgetésen, amelyen a vízilabda-szakosztály 2020–2021-es idényben mutatott teljesítményét értékelték. 

Tény, ami tény: a rettenetes körülmények is közrejátszottak abban, hogy a FTC-Telekom Waterpolo címei közül csak a Magyar Kupa-elsőséget tudta megvédeni. A bajnokságban az OSC megakadályozta Varga Déneséket a döntőbe jutásban – a sors iróniája, hogy „Dumi” bátyja, Dániel dirigálta az újbudaiakat –, a Bajnokok Ligájában pedig két szenzációs meccs után a fináléra – ahogy Madaras Norbert szakosztályelnök fogalmazott – felmorzsolódott a csapat, és 9–6-ra győzött a Pro Recco. 

Nyíri Zoltán

Nyíri Zoltán

Hirdetés

Fotó: Gombkötő Emma / Index

Az imént említett rettenetes körülmények közül a koronavírus-járvány csak az egyik a sok közül, valaki mindig sérült volt, ahogy Madaras fogalmazott, jó, ha másfél hétig legjobb összeállításában tudott játszani és készülni a csapat. 

A szezon végére így is kiegyenesedtünk, a BL nyolcas döntőjében mutattuk meg, hogy mit is ér valójában a mi csapatunk. De még így is el kell mondanom, hogy például csapatkapitányunk, Varga Dénes a fináléban is sérülten vállalta a játékot. Azt hiszem, az év legjobb meccse volt a Brescia elleni győztes elődöntőnk – fogalmazott az ügyvezető alelnök.

Nyíri kiemelte a nők és az utánpótlás remek szereplését. A hölgyek – akiknek a szakosztálya négy éve még nem is létezett – bronzérmet szereztek a felnőtteknél, a saját nevelésű ifik pedig másodikok lettek. A további előrelépés érdekében a jövőben Gerendás György lesz a vezetőedző, a legendás szakember egymaga felel a csapatért. 

Az […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2021/06/07/fradi-slager-a-nepligetben-uj-musorhoz-uj-ferfi-kell/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kiderült, melyik csapatokkal találkozhat a Fradi a BL-ben

Kiderült, melyik csapatokkal találkozhat a Fradi a BL-ben

Az FTC honlapjának híradása szerint a lehetséges ellenfelek köre azt követően szűkült, hogy az európai …