2021. április 22., csütörtökMa Csilla napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.04.22. Csilla Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Magyar labdarúgás / Fölényesen nyert és megelőzte riválisát a Csákvár

Hirdetés

Fölényesen nyert és megelőzte riválisát a Csákvár

 

LABDARÚGÓ NB II
30. FORDULÓ

AQVITAL FC CSÁKVÁR–KAZINCBARCIKAI SC 4–1 (2–0)
Csákvár,
Tersztyánszky Ödön Sportközpont, zárt kapuk mögött. Vezette: Sipos Tamás (Bertalan, Dávid, Hofbauer Roland)
AQVITAL: Markek – Major G. (Tányéros, 80.), Csató, Vaskó, László (Albert, 67.) – Mészáros D. (Daru, 67.), Posztobányi – Kocsis B:, Madarász (Nándori, 83.), Mim – Baracskai (Ganbayar, 83.). Vezetőedző: Visinka Ede
KAZINCBARCIKA: Horváth L. – Oltean, Szűcs K., Fótyik, Farkas A. (Tóth-Gábor K., 46.) – Oldal, Toma, Németh T., Mikló – Takács T., Kovác (Korbély, 76.). Vezetőedző: Kriston István
Gólszerző: Madarász 9., Baracskai 24., Mim 77., Ganbayar 88., ill. Tóth-Gábor az 55. percben
MESTERMÉRLEG
Visinka Ede
: – Először is gratulálok a Barcika szívós, akaratos játékához, ugyanakkor büszke vagyok csapatomra, hogy ilyen kiélezett szituációban, mint amilyenben vagyunk ilyen jó és eredményes futballal rukkoltunk ki. Volt 2–1-nél egy tíz perc, amikor izgulnunk kellett, de a harmadik gól mindent eldöntött.
Kriston István: – Rosszul kezdtük a meccset, s ez rá is nyomta bélyegét az első félidőre. Szünet után másként jöttünk ki, és meg is szereztük a meccsben tartó szépítést. A kétes szituációból esett harmadik gól azonban lezárta a meccset.

Hirdetés

ÖSSZEFOGLALÓ

A bennmaradásért küzdő két együttes közül a vendéglátók készülődhettek nyugodtabban az összecsapásra, lévén két győztes meccsel a lábukban érkeztek ahhoz a Csákvárhoz, mely öt állandó kezdőjátékosát is nélkülözni volt kénytelen. Az első félidőben ugyan a mezőnyben egyenrangú ellenfelek futballoztak, ám a hazaiak a kapura lényegesen veszélyesebbnek bizonyultak. Már a jogos tizenegyes előtt is remekül felépített támadást vittek végig, második találatuk pedig kimondottan látványosra sikeredett.
Szünet után azonnal kapujához szögezte ellenfelét a borsodi alakulat, s miután Tóth-Gábor Kristóf kilőtte a jobb alsót, meleg pillanatokat éltek át a hazaiak. A hajrá kezdetén azonban jött Mim Gergely és egy olyan labdát befutva, melyre más el sem indult volna, megszerezte csapata harmadik gólját. A cserejátékosok, Nándori Botond és Ganbold Ganbayar pedig nem sokkal a lefújás előtt összehozták a csákváriak negyedik találatát is.

PERCRŐL PERCRE

Vége a mérkőzésnek.

92. perc: Albert István kapott sárga lapot.

88. perc: Daru remekül indított Kocsist a bal oldalon, aki azonnal Nándorihoz passzolt, a néhány perce pályára lépett középpályás a bal oldali alapvonalról pontosan gurított középre, Ganbayar pedig egy lépésről a hálóba passzolt, 4–1.

87. perc: Mim szerelt a jobbhátvéd helyén, majd remekül ívelt a középen meginduló Daru elé, Horváth a tizenhatos vonaláig kifutva mentett előle.

85. perc: Markek Tamás kaypott sárga lapot időhúzásért.

83. perc: Újabb hazai cserék: Madarász és Baracskai le, Ganbayar és Nándori be.

80. perc: Hazai csere: Major Gergőt Tányéros Ádám váltja a hajrára.

77. perc: Mim két méteres hátrányból indult el egy előrevágott labdára, utolérte, mi több lefutotta Olteán, majd a kapujából kilépő Horváth mellett a hálóba gurított, 3–1.

76. perc: Cserél a Barcika: Kovác helyére Korbély érkezett.

67. perc: Kettős hazai csere: Mészáros, illetve László helyére Albert és Daru érkezik.

66. perc: Major beadását Baracskai középről, nagy helyzetben a bal felső mellé fejelte.

63. perc: Tóth-Gábor Kristóf kapott sárga lapos figyelmeztetést, miután a kispad előtt kilökte a pályáról Lászlót.

61. perc: Oldal középről, 28 méterről a jobb alsó sarok mellé bombázott.

55. perc: Elcsúszott a hazai gárda védekezése, a szünetben pályára lépett Tóth-Gábor Kristóf a tizenhatos jobb sarkáról kilőtte a hosszú alsót, 2–1.

48. perc: Szűcs Kornél kapott sárga lapot műesés miatt.

46. perc: Elkezdődött a második félidő. A vendéggárda cserélt, nem jött ki a folytatásra Farkas András, helyét a támadó Tóth-Gábor Kristóf vette át.

Hosszabbítás nélkül vége az első félidőnek.

39. perc: Posztobányi rúgott oda Némethtnek a csákvári kaputól 25 méterre. A sértett szabadrúgása a sorfalban halt el.

33. perc: Mi maradt ki? A barcikai ötösön pattogó labdából előbb László Noel, majd Mim is a kapuba találhatott volna, elkapkodták a helyzetet.

30. perc: Mim vette vissza a labdát a tizenhatos bal sarkánál, pontosan gurított Madarász elé, aki 18 méterről alig tévesztette el a jobb felső sarkot.

27. perc: Németh Tamás nagy erejű, 22 méteres lövését szögletre ütötte Markek Tamás.

24. perc: Mesterien felépített támadásból növelte előnyét a hazai gárda: Kocsis lefordult őrzőjéről, pontosan tálalt a jobb szélen megiramodó Major elé, aki éles szögből nem kapura lőtt, hanem keményen keresztbe passzolt, érkezett Baracskai és két lépésről az üres kapuba helyezett, 2–0.

20. perc: Oldal balösszekötő helyéről, 24 méterről lőtt szabadrúgását Markek nagy bravúrral, a jobb felső elől ütötte szögletre.

19. perc: Kocsis a jobb oldali vonal mellől kanyarította középre a labdát, a hosszún érkezett Madarász, de csak rábelsőzni tudta, azt pedig biztosan fogta Horváth.

16. perc: Major jobb oldali beadását középen Mim elől Oltean kiemelte, az érkező Madarász 14 méterről a levegőből egyből előtte, nem sokkal a bal felső mellé.

9. perc: Mim indult meg nagy lendülettel a bal oldalon, Oltean a tizenhatos előtt akasztotta, ám Sipos játékvezető előnyszabályt adott, Madarász középre lőtt labdáját a bevetődő Szűcs kézzel állította meg, jogos a tizenegyes. Madarász Márk magabiztosan lőtt a hálóba, 1–0.

8. perc: Takács Tamás birkózta le Csató Martint, ám a gólhelyzetben kilépő Kovác rosszul passzolt és így oda lett a helyzet.

 

4. perc: Németh Tamás szabadrúgás felívelését megtolta a nagy szél, így a labda az alapvonalon túl landolt.

1. perc: A vendég Kazincbarcika kezdte a találkozót.

Igazi kiesési rangadót rendeznek ma Csákváron: amelyik csapat itt vereséget szenved, nagyon nehéz helyzetbe kerül. Nem a legjobb előjelekkel készülődnek a hazaiak, meghatározó játékosaik közül Baranyai Ádám még a keretben sincs, a hetek óta sérüléssel bajlódó Daru Bence, Sejben Viktor, Murka Bence és Tányéros Ádám pedig csak a kispadon kezdi az összecsapást.

Köszöntjük kedves olvasóikat, hamarosan kezdődik a mérkőzés. Meglátjuk, mire megy egymással a két, kiesés ellen küzdő együttes.

Forrás:
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-aqvital-fc-csakvar-kazincbarcikai-sc-2818723

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hátrányból nyert a Tottenham Mourinho menesztése után

Hátrányból nyert a Tottenham Mourinho menesztése után

A Ligakupa vasárnapi döntőjére készülő fővárosi csapat sorozatban három nyeretlen bajnoki után tudott ismét három …