2023. szeptember 22., péntekMa Móric napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 400,00 Ft
2023.09.22. Móric Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 400,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Focilázban ég az ország: villámgyorsan megtelt a Puskás Aréna

Focilázban ég az ország: villámgyorsan megtelt a Puskás Aréna

Négy nappal ezelőtt, május 26-án kezdődött a jegyértékesítés a Magyarország–Litvánia Európa-bajnoki selejtezőre. Nem tartott sokáig az árusítás: kedden este azt közölte az MLSZ, hogy minden belépő elkelt.

????️Telt ház várja a válogatottat a Puskás Arénában a litvánok ellen! Kedden délutánra az összes belépőjegy gazdára talált a magyar válogatott következő hazai Eb-selejtezőjére, a június 20-i, Litvánia elleni találkozóra.

#csakegyutt #HUNLTU pic.twitter.com/bV93aSm7yL

— MLSZ (@MLSZhivatalos) May 30, 2023

Június 17-én Montenegróba látogat Eb-selejtezőre a magyar válogatott, majd három napra rá, 20-án Litvániát fogadja. Marco Rossi szövetségi kapitány múlt kedden keretet hirdetett a két összecsapásra, újoncként a kecskeméti védő, Szalai Gábor került be, nincs viszont ott a jelöltek között Lisztes Krisztián, a Ferencváros üstökösként feltűnt 18 éves támadója. A keretről bővebben itt olvashat.

A válogatott keret tagjai Június 5-én kezdik meg a felkészülést, 12-én költöznek be Telkibe, az MLSZ edzőközpontjába. Június 17-én 18 órakor mérkőzünk Montenegróval, három nappal később, 20-án fogadjuk Litvániát 20.45-kor.

Mindkét júniusi Európa-bajnoki selejtezőről élő, szöveges tudósítást olvashatnak az Indexen, és a helyszínen is ott leszünk, ahol megszólaltatjuk a játékosokat és a szövetségi kapitányokat is. Tartsanak velünk!

EURÓPA-BAJNOKI SELEJTEZŐ
G-CSOPORT
Június 17., 18.00:  Montenegró–Magyarország
Június 20., 20.45:  Magyarország–Litvánia 

A G-CSOPORT ÁLLÁSA
1. […]


A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2023/05/30/magyar-valogatott-litvania-puskas-arena-jegyek-europa-bajnoki-selejtezo-telt-haz/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Fordított az első félidő végén a Fradi! - A Ferencváros–Csukaricski Ekl-csoportmérkőzés percről percre

Fordított az első félidő végén a Fradi! – A Ferencváros–Csukaricski Ekl-csoportmérkőzés percről percre

[…] A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE! Forrás: https://index.hu/sport/futball/2023/09/21/europa-konferencialiga-ferencvaros-csukaricski-csoportmerkozes-percrol-percre-kozvetites/ *Tisztelt Olvasó! Amennyiben …