2022. augusztus 8., hétfőMa László napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2022.08.08. László Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Félrevezette csapatát Fernando Alonso: a sajtóból értesültek távozásáról

Hirdetés

Félrevezette csapatát Fernando Alonso: a sajtóból értesültek távozásáról

Érdekes fejlemények szivárogtak ki a sportsajtóban Fernando Alonso csapatváltását illetően. Úgy hírlik, hogy a Formula–1-es pilóta félrevezette jelenlegi csapatát, mikor szerződése hosszabbításáról tárgyaltak az elmúlt hetekben. Otmar Szafnauer, az Alpine csapatfőnöke kedden nyilatkozott a történtekről, elmondta, hogy Alonso hazudott nekik, és téves információkat közölt velük, mikor a jövőjéről tárgyaltak. 

Folytatódnak a tárgyalások, és már nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy megállapodjunk. Fernandónak igaza van abban, hogy a Belga Nagydíjig már mindent tudni fogunk. Az egyeztetések korábban elkezdődtek már, nagyon egyszerű lesz a megállapodás

– nyilatkozott az amerikai csapatfőnök spanyol versenyzője szerződéshosszabbításáról vasárnap, közvetlenül a Magyar Nagydíj után. 

Hirdetés

Igen ám, de Alonso azt nem közölte csapatával, hogy közben az Aston Martin is megkereste, ő meg készséggel nyitott volt a tárgyalásokra. Az Auto Motor und Sport úgy értesült, hogy az Aston Martin direkt megkérte Sebastian Vettelt, hogy már a Magyar Nagydíj előtt döntsön jövőjéről, és miután bejelentette a német többszörös világbajnok, hogy a szezon végén visszavonul, egyből nyélbe is ütötték az üzletet Alonsóval. 

A hírek […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/forma1/2022/08/02/felrevezette-csapatat-fernando-alonso-a-sajtobol-ertesultek-tavozasarol/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hétfő estig a Bregyó az atlétavilág közepe

Hétfő estig a Bregyó az atlétavilág közepe

Búcsúzik Székesfehérvár és a Bregyó. Idén utoljára rendezik az emblematikus helyszínen a 12 évvel ezelőtt …