2023. szeptember 30., szombatMa Jeromos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2023.09.30. Jeromos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Felhőszakadás is közbeszólt, végül megszerezte első pontjait az újonc DVTK

Felhőszakadás is közbeszólt, végül megszerezte első pontjait az újonc DVTK

Sokkal bátrabban és határozottabban kezdett a DVTK, mint a nyitófordulóban, ennek nyomán hamar vezetést szerzett egy szögletet követően. A miskolciak az előny birtokában sem vettek vissza a tempóból, állandó letámadásuk rendre zavart keltett a hazai védelemben, így sok labdaszerzésük volt, viszont újabb gólt nem tudtak elérni.

A Mezőkövesd nem tudott mit kezdeni ellenfelével, egyetlen lehetősége az volt, amikor a gólszerző Bárdos majdnem saját kapujába is betalált fejjel, de a labda a keresztlécre pattant. A vendégek az ivószünet után is fölényben futballoztak, sorra dolgozták ki a helyzeteket, így előnyüket megérdemelten duplázták meg, amikor Vancas takarásból kilőtte a bal alsó sarkot. A szünet előtti percekben elkezdett zuhogni az eső, de semmit sem változtatott a játék képén.

Amíg a csapatok az öltözőben voltak, a felhőszakadás elárasztotta vízzel a pályát, amely így 15 perc után játékra alkalmatlan volt.

Amikor a játékvezető belerúgott a labdába, az egy centit sem pattant fel a talajról, így a bíró elhalasztotta a folytatást. A második félidő végül ötvenperces csúszással kezdődhetett el, de a cserejátékosok és a szakmai stáb tagjai nem a kispadokon foglaltak helyet, hanem a lelátón, mert a technikai zónát szó szerint ellepte a lehullott csapadék.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
http://index.hu/sport/futball/2023/08/05/futball-otp-bank-liga-mezokovesd-diosgyor-osszefoglalo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Nézi vagy csinálja, profi vagy amatőr – a Sport Forumon a helye

Nézi vagy csinálja, profi vagy amatőr – a Sport Forumon a helye

Dudás Hunor, a the path sportmanagament ügynökség ügyvezetője emlékeztetett: a rendezvényre tavaly az adta az …