2023. március 23., csütörtökMa Emőke napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 392,00 Ft
2023.03.23. Emőke Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 392,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Felébredt a kómából az amputált olimpiai bajnok, de nem volt benne sok köszönet

Hirdetés

Felébredt a kómából az amputált olimpiai bajnok, de nem volt benne sok köszönet

A korábbi olimpiai bajnok orosz jégtáncos, Roman Kosztomarov január 10-én súlyos tüdőgyulladással került kórházba, ahol lélegeztetőgépre került, aminek következtében vérkeringési problémák léptek fel nála. 

A betegség miatt a 46 éves sportoló mindkét lábát, később pedig a kezeit is amputálni kellett. Azonban nem ez volt az egyetlen probléma, hiszen a világbajnok két agyvérzésen is átesett az utóbbi hetekben.

Később egy vértisztító eljárást hajtottak végre rajta, ami után orvosai stabilnak írták le az állapotát. Az Agenzia Italia információi szerint a férfi felébredt a mesterséges kómából, és már beszélt is a feleségével, Okszana Domnyinával – aki szintén műkorcsolyázó, és olimpiai bronzérmes volt 2010-ben Vancouverben –, ebben azonban sok köszönet nem volt.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/sport/2023/03/18/roman-kosztomarov-mukorcsolya-olimpiai-bajnok-koma-amputacio-feleseg/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Majdnem abbahagyta a legfiatalabb öttusabajnokunk

Az újdonsült fedettpályás öttusabajnok Gáll Andrást, akinél fiatalabb magyar még nem nyert ezen a versenyen, …