2024. július 18., csütörtökMa Frigyes napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
2024.07.18. Frigyes Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Fel, fel Skócia ellen! A magyar szurkolók hada másodszor is elindult a stuttgarti stadionhoz

Hirdetés

Fel, fel Skócia ellen! A magyar szurkolók hada másodszor is elindult a stuttgarti stadionhoz

A kontinenstornán a magyar együttes 3–1-es vereséggel kezdte meg szereplését Svájccal szemben, majd a folytatásban szerdán a németek is jobbnak bizonyult legjobbjainknál, a házigazdák 2–0-s győzelemmel igazolták a papírformát. A záró kört így a csoport utolsó helyén vártuk, a hibátlan és már biztosan, a csoportkör harmadik fordulójában elért eredménytől függetlenül nyolcaddöntős németek, a négypontos svájciak, valamint az egypontos skótok mögött. Viszont a nulla pont és a mínusz négyes gólkülönbség ellenére is mutatkozott esély számunkra a továbbjutásra – ehhez azonban elengedhetetlen Skócia legyőzése.

A feladat tehát adott, igaz, roppant nehéz, de a pályán lévőknek ezúttal is nagy segítségére lehet a lelátón lévő szurkolók, nézők lelkesedése, amelyre eddig sem lehetett panasz. Nem úgy a nemzeti együttes teljesítményére, olykor játékára, mert hiába az elszántság, a küzdeni akarás, ha mindez nem párosul a pályán kellő hatékonysággal.

A szurkolói vonulás ezúttal is Stuttgart főpályaudvara mellől indult, és a drukkerek mintegy négy kilométeres út végén érnek el a stadionig.

Hirdetés

Bár az első ilyen jellegű, stuttgarti szurkolói attrakció lement incidens nélkül – a német szervezők és a helyi rendvédelmi erők nagyon tartottak a balhétól, a történtek ismeretében teljesen feleslegesen –, a német sajtó továbbra is hűvös távolságtartással tekint a magyar szurkolóhadra.

Miközben a skótokat meg élteti, és arra biztatja a szoknyás népviseletbe öltözött szigetlakókat, hogy csapatuk kiesése esetén se utazzanak haza, inkább maradjanak a helyszínen, és fokozzák tovább az Eb-hangulatot, amelynek amúgy is ők ágyaztak meg az Eb-nyitány előtti napon.

Nulla ponttal várja a magyar válogatott a Skócia elleni, utolsó csoportmérkőzését az Eb-n. Meglehet még a továbbjutás?

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2024/eb/2024/06/23/labdarugas-futball-eb-2024-europa-bajnoksag-magyar-skot-valogatott-szurkolo-drukker-nezo-vonulas-stuttgart/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tavaly összetörte, idén Herendi-mintás sisakban áll rajthoz Lando Norris a Hungaroringen

Lando Norris az Instagram-oldalán jelentette be a hírt, hogy a Herendi porcelán manufaktúra által gyártott …