2023. március 28., keddMa Gedeon napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
2023.03.28. Gedeon Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Fehér sportcipője juttathatja börtönbe Dani Alvest

Hirdetés

Fehér sportcipője juttathatja börtönbe Dani Alvest

A szóban forgó eset december 30-án történt a barcelonai Sutton diszkó VIP-mosdójában, ahol a gyanú szerint Dani Alves, a futballtörténelem legtöbb (43) trófeával rendelkező játékosa erőszakoskodott egy 23 éves lánnyal. A hölgy két nap múlva feljelentette a labdarúgót, aki jelenleg előzetes letartóztatásban van.

Alves védekezése azon alapul, hogy nem igaz a lány állítása, miszerint a játékos betuszkolta volna őt a VIP-részleg mosdójába, ugyanis csak két perccel a hölgy után ment be az illemhelyre. Úgy tűnt, ezt az állítást a szórakozóhely biztonsági kameráinak a felvételei is alátámasztják, mert abban a kritikus időpontban nem látható Alves.

Csakhogy az alaposabb vizsgálat egy érdekes mozzanatra talált az egyik, mosdóban elhelyezett kamera felvételén.

Alves nyilván úgy helyezkedett, hogy ne lehessen látható, ne essen bele a kamera látószögébe, ám az egyik tükörben ott van az azon az estén viselt, jellegzetes fehér sportcipőjének a képe.

Hirdetés

A krimibe illő mozzanat hatására most megdőlni látszik a labdarúgó védekezése, ugyanis ebben az esetben nem lehet igaz, hogy csak két perccel a lány után ment be a mosdóba.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2023/02/04/feher-sportcipo-dani-alves-disztko-mosdo-tukorkep-eroszak-/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Megtört a 40 éves átok, álomszerű magyar rajt az Eb-selejtezőben

Megtört a 40 éves átok, álomszerű magyar rajt az Eb-selejtezőben

Óriási esélyt kaptunk A Nemzetek Ligájában mutatott nagyszerű menetelés eredményeként sosem látott esélyként az első …