2022. január 21., péntekMa Ágnes napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 345,00 Ft
2022.01.21. Ágnes Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 345,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Federer akkor is nyer, ha nem játszik

Hirdetés

Federer akkor is nyer, ha nem játszik

Úgy tűnik, Roger Federer nem kell hogy a pályára lépjen ahhoz, hogy díjakat nyerjen és rekordokat döntsön. Az  idén nyáron 40. születésnapját ünnepelő svájci teniszező ugyanis ismét megnyerte a profi teniszezők szövetségének (ATP) közönségdíját.

Ez a díj azért is bír különleges jelentőséggel, mert a nézők szavazata alapján kaphatják meg a versenyzők. Itt pedig egyértelmű az állás: Federer dominanciája akkor sem kerül veszélybe, ha nem is játszik. A svájci idén ugyanis mindössze 13 alkalommal lépett pályára, ez azonban nem akadályozta meg a rajongókat, hogy idén is őt válasszák meg közönségkedvencnek.

A mostani díjjal Federer egy másik rekordot is megdöntött, ez már a 19. közönségdíja. Ennyi egyetlen teniszezőnek sincs. 

Roger Federer wins 19th consecutive Fans’ Favourite award ????

Hirdetés

Easy to get lost when the Tennis is so good…:) #Legend ♥️ pic.twitter.com/eszcWMVsO2

— Angelo Mangiante (@angelomangiante) December 17, 2021

Idén a többi elismerést az alábbi versenyzők között osztották ki:  Federer örök riválisa és egyben jó barátja, a spanyol Rafael Nadal nyerte a legsportszerűbb játékosnak járó díjat, az  orosz Aszlan Karacev  érdemelte ki a legtöbbet javuló játékosnak járó díjat (róla külön cikkben is

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2021/12/20/federer-akkor-is-nyer-ha-nem-jatszik/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Gyermeket vár a legeredményesebb magyar női kardozó

Gyermeket vár a legeredményesebb magyar női kardozó

A 2020-as decemberi országos bajnokságon szakadt el a világbajnoki bronz- és Eb-ezüstérmes versenyző térdszalagja, az …